Ο διεθνής μεσοεπιθετικός καταβάλλει προσπάθειες για να είναι τουλάχιστον στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι του Σαββάτου
Ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί τον μοναδικό αγωνιστικό πονοκέφαλο του Μαρίνου Ουζουνίδη εν όψει του ντέρμπι με τον (γηπεδούχο) Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο, χθες έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και καταβάλλει προσπάθειες για να καταφέρει να μπει έστω και στην αποστολή. Ούτε σήμερα αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα κι έτσι η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα την Πέμπτη.
Στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Λάρισα (15:00) είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ξανά εκτεταμένο rotation. Σίγουρα βασικός θα είναι ο Γιακουμάκης που ξεπέρασε τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε και χθες προπονήθηκε κανονικά, ενώ διαθέσιμος είναι ξανά ο Μοράν. Ο Τσιντώτας, ο Σβάρνας, ο Αϊντάρεβιτς, ο Γιαννιώτας και πιθανώς οι νεαροί Γιούσης και Μπότος αναμένεται να αγωνιστούν επίσης, όπως και κάποιοι «βασικοί», που όμως δεν προορίζονται για την ενδεκάδα εν όψει Παναθηναϊκού.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.