Η αθλητική δημοσιογραφία θρηνεί άλλη μια απώλεια. Ο Νίκος Αντωνιάδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.
Θλίψη στην αθλητική δημοσιογραφία, καθώς λίγες ώρες μετά τον χαμό του Ανδρέα Μπόμη, ακόμη ένας σπουδαίος δημοσιογράφος που η φωνή του συνόδεψε τις σημαντικότερες επιτυχίες του ελληνικού, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Ο Νίκος Αντωνιάδης, σε ηλικία 68 ετών, έχασε την μάχη με τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε το τελευταίο διάστημα.
Η φωνή του ήταν χαρακτηριστική στις περιγραφές του στίβου και συνδυάστηκε με ορισμένες από τις σημαντικότερες ελληνικές επιτυχίες όπως της Βούλας Πατουλίδου στην Βαρκελώνη, του Κώστα Κεντέρη στο Σίδνεϊ, αλλά και του Ιωάννη Μελισσανίδη στην Ατλάντα.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.