Άλλος ένας παίκτης του Πανιωνίου θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» το καλοκαίρι.
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φιορίν Ντουρμισάι.
Ο 22χρονος επιθετικός του Πανιωνίου, ο οποίος σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι στη Λάρισα (το άλλο γκολ στην ήττα από την ΑΕΛ με 4-2 πέτυχε ο Μασούρας), αναμένεται να μεταγραφεί στους «ερυθρόλευκους» το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η SportDay αναφέρει ότι ο παίκτης είναι ήδη «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες και έτσι συνεχίζεται η παράδοση που θέλει την ομάδα να παίρνει ό,τι καλύτερο κινείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια.
Ο Ντουρμισάι είναι διεθνής με την ελπίδων της Αλβανίας (8 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ φέτος έχει παίξει σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και έχει τρία γκολ (συν μία ασίστ) στο ενεργητικό του.
Όταν μιλάμε για αυτοφροντίδα, δεν εννοούμε απλώς στιγμιαίες παύσεις, αλλά μια συνεπή προσπάθεια να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε κάθε πτυχή της ζωής μας.