Δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας θα έχει -όπως φαίνεται- σύντομα ο Φιορίν Ντουρμισάι.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τον 23χρονο επιθετικό, για να μάθει τις προθέσεις του, σχετικά με το αν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Η απάντηση του παίκτη ήταν θετική, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες που απαιτούνται για να αποκτήσει ο παίκτης δικαίωμα συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντουρμισάι βρισκόταν ψηλά στη λίστα του προπονητή της εθνικής Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι, ο οποίος είχε βρεθεί πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη για να τον παρακολουθήσει από κοντά.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.