Basketball Champions League: Η ΑΕΚ παρούσα στις μεγαλύτερες ανατροπές

Oι διπλές αναμετρήσεις κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον! Το Eurohoops θυμάται τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και την Τετάρτη (3/4) οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4.

Τα πρώτα παιχνίδια άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και αν μία ομάδα μπορεί να αισθάνεται περισσότερο ασφαλής, αυτή είναι η Αντβέρπ, έπειτα από την επικράτηση της με 68-83 μέσα στην έδρα της Νίζνι.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών

-Νίζνι – Αντβέρπ 68-83
-Χάποελ Ιερουσαλήμ – Τενερίφη 75-73
-Μπάμπεργκ – ΆΕΚ 71-67
-Ναντέρ – Βίρτους Μπολόνια 83-75

Οι ανατροπές του πρόσφατου παρελθόντος όμως είναι πολλές και δείχνουν τον δρόμο στις ομάδες που “κυνηγούν” στο σκορ μετά τα πρώτα παιχνίδια.

Νωρίτερα στη σεζόν 2018-2019, η Ντονάρ ηττήθηκε με 64-84 από την Πρίστινα, όμως κατάφερε να προκριθεί από τα προκριματικά χάρη στον θρίαμβο με 80-55 μπροστά στο κοινό της.

Από τις σημαντικές ανατροπές δεν λείπει φυσικά ούτε η ΑΕΚ. Η κάτοχος του τίτλου είχε ηττηθεί με 88-98 στο ΟΑΚΑ, σε ένα αποτέλεσμα-σοκ, αλλά έδειξε χαρακτήρα στην Τσεχία και με το μεγάλο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ κράτησε ζωντανό το Ευρωπαϊκό της όνειρο την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.



Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr