Τεν Χάγκ: «Ο Άγιαξ θα παίξει για τη νίκη και αύριο»

Τεν Χάγκ: «Ο Άγιαξ θα παίξει για τη νίκη και αύριο»

Ο Αγιαξ έχει το προβάδισμα, μετά τη νίκη στο Λονδίνο, πρόκρισης στον τελικό του Champions League αλλά ο Ερικ Τεν Χαγκ υπολογίζει πολύ την Τότεναμ, όπως έδειξε και στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα μπει και πάλι επιθετικά

tenhag
Οι Ολλανδοί είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Champions League μετά το 1-0 στην έδρα των Spurs αλλά ο προπονητής τους δεν χαλαρώνει.

«Αύριο πρέπει να νικήσουμε και θα παίξουμε για αυτό. Είναι ένα νέο ματς, το εκτός έδρας γκολ είναι σημαντικό αλλά τώρα παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό», είπε ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι οι ομάδες της Premier League παίζουν πάντα με μεγάλη ένταση. Είδαμε τη διαφορά κόντρα σε Γιουβέντους και Ρεάλ, η ομάδα έπρεπε να ανεβάσει ρυθμό στο πρώτο παιχνίδι. Στο τελευταία 30 λεπτά του πρώτου ματς παίξαμε καλά, με καλή αμυντική οργάνωση. Αύριο θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα στην επίθεση, να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι και να συμπεριφερθούμε αναλόγως».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης