Μουντομπάσκετ 2019, Kαλάθης: «Έχουμε μπροστά μας δύο νοκ άουτ παιχνίδια»

Μουντομπάσκετ 2019, Kαλάθης: «Έχουμε μπροστά μας δύο νοκ άουτ παιχνίδια»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Νέας Ζηλανδίας, για τη μεγάλη επιρροή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα και χαρακτήρισε νοκ άουτ τα επόμενα δύο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ 

CALATHES
Τελικούς χαρακτήρισε τα δύο ματς με ΗΠΑ και Τσεχία για τη Β' φάση του Μουντομπάσκετ 2019 ο Νικ Καλάθης που φυσικά εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

«Ήταν μια καλή νίκη για μας. Τα επόμενα δύο ματς είναι νοκ άουτ για την Εθνική. Η Νέα Ζηλανδία είναι ιδιαίτερη ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα αδέρφια Γουέμπστερ μάς έκαναν ζημιά, έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ και πάντα ήταν δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς πήγαμε καλά στην επίθεση, ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) έπαιξε πολύ καλά, ο Ιωάννης (σ.σ. Παπαπέτρου) έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και όλοι βγήκαν μπροστά», είπε αρχικά ο Καλάθης και συμπλήρωσε με νόημα:

«Τώρα ανυπομονούμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εμείς ακολουθούμε τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο), είναι μεγάλη η επιρροή του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, οι ΗΠΑ είναι μεγάλη ομάδα αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Η Τσεχία είναι επίσης καλή ομάδα, κέρδισε την Τουρκία και θα έρθει με καλή ψυχολογία. Εμείς ανυπομονούμε για ένα διαφορετικό τουρνουά πλέον και θα προσπαθήσουμε για δύο νίκες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης