Σε Γερμανό τεχνικό καταλήγει ο Άρης

Σε Γερμανό τεχνικό καταλήγει ο Άρης

Μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μίχαελ Ένινγκ στους Θεσσαλονικείς - Ποιο το μέλλον του Τόλη Τερζή στην ομάδα

Σε Γερμανό τεχνικό καταλήγει ο Άρης
Άμεσα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στον Άρη όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, το οποίο είχε μείνει ανοικτό από την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος με την παραμονή του Τόλη Τερζή στην ομάδα.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας είχαν συνάντηση και αποφάσισαν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει ένας νέος τεχνικός στην ομάδα.

Η κοινή απόφαση ήθελε τους «κίτρινους» να κινούνται για ξένο κόουτς και, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο… εκλεκτός είναι ο Μίχαελ Ένινγκ.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ έκριναν πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει τα εχέγγυα να κρατήσει το «τιμόνι» του Άρη και να τον φέρει στον δρόμο που επιθυμεί η διοίκηση και φυσικά οι οπαδοί του, καθώς τα «όπλα» υπάρχουν και χρειάζονται τη σωστή καθοδήγηση για να λειτουργήσουν.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης