Ο προπονητής της Ίντερ κυκλοφορεί πλέον με προστασία
Ο Αντόνιο Κόντε δέχτηκε απειλητικό γράμμα το οποίο είχε μέσα σφαίρα και πλέον ο τεχνικός της Ιντερκυκλοφορεί με αστυνομική συνοδεία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Corriere della Sera και Gazzetta dello Sport, στον Κόντε εστάλη ένας ανώνυμος φάκελος ο οποίος μέσα είχε μια σφαίρααλλά και απειλές προς το πρόσωπό του.
Ο Κόντε είναι ο τελευταίος από μια σειρά προσωπικοτήτων που έχουν δεχτεί ανώνυμες απειλές, αφού το τελευταίο διάστημα ανάλογοι φάκελοι έχουν σταλεί σε πολιτικούς. Παρότι, όπως αναφέρουν οι Αρχές το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για κακόγουστη φάρσα, αποφασίστηκε να υπάρξει αστυνομική προστασία.
Ο Κόντε πάντως, τα έχει ακούσει από τους οπαδούς της Γιουβέντους για την απόφασή του να αναλάβει το καλοκαίρι την εχθρό Ιντερ.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.