Ο διεθνής σέντερ του «τριφυλλιού» παραδέχθηκε ότι έγιναν πολλά λάθη κόντρα στη Ρεάλ
Ο διεθνής σέντερ των «πράσινων» τόνισε πως δεν αντιμετώπισαν σωστά το πικ εν ρολ της Ρεάλ και «έφαγαν» τα μακρινά σουτ που δέχτηκαν και πως έκαναν πολλά λάθη, τα οποία πρέπει να διορθώσουν στη συνέχεια.
Αναλυτικά: «Η Ρεαλ έπαιξε πάρα πολύ καλά από το ξεκίνημα. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά το πικ εν ρολ και έβαλε μεγάλα σουτ η Ρεάλ. Κάποια επιθετικά ριμπάουντ έπαιξαν ρόλο. Έβαλαν κάποια ελεύθερα σουτ και ήταν κυρίως λάθη των ψηλών. Σε κάθε τομέα πρέπει να βελτιωνόμαστε.
Μας στοίχισε αυτό κόντρα στη Ρεάλ. Λάθη υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη που κόντρα σε ομάδες, όπως η Ρεάλ, θα στοιχίσουν. Σίγουρα, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Εγώ ακούω τις δηλώσεις του προπονητή από την πλευρά μου».
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.