Βίντεο: Ο Ροναλντίνιο καλοπερνάει στη φυλακή παίζοντας ποδοβόλεϊ

Λίγες ημέρες πριν ο Ροναλντίνιο γιόρτασε τα 40α του γενέθλια στη φυλακή της Παραγουάη, όπου κρατείται μαζί με τον αδερφό του, Ασίς λόγω πλαστών διαβατηρίων - Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έχει αρχίσει και συνηθίσει την ύπαρξη του πίσω από τα κάγκελα

Ο Βραζιλιάνος σταρ είναι ο μοναδικός φυλακιζόμενος ο οποίος έχει το προνόμιο να τηλεφωνεί στη μητέρα του και να συνομιλεί μαζί της, κάθε βράδυ.

Για τα γενέθλια του, οι υπόλοιποι συγκρατούμενοι του διοργάνωσαν πάρτι barbeque στο προαύλιο της φυλακής δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και τον σεβασμό που έχουν απέναντι του.

Βέβαια, ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει και την χώρα της Παραγουάης και συγκεκριμένα τις φυλακές καθώς δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Ρόνι να μην μπορεί να δει τους δικούς του ανθρώπους αλλά ούτε και τους δικηγόρους του που τον βοηθάνε για την αποφυλάκιση του.

Ωστόσο, ούτε τα σκληρά μέτρα πτόησαν τον Ροναλντίνιο, ο οποίος αποφάσισε να περάσει τον χρόνο του παίζοντας ποδοβόλεϊ μαζί με τους υπόλοιπους συγκρατούμενούς του.




Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Μέτρα για κορωνοϊό: Τμήμα του δώρου του Πάσχα θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό


Χλωροκίνη: Φτιάξαμε 800.000 κουτιά - Πώς γίνεται η θεραπεία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr