Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός έδωσε άδεια στους ξένους για να μεταβούν στις πατρίδες τους

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός έδωσε άδεια στους ξένους για να μεταβούν στις πατρίδες τους

Ο Ολυμπιακός έδωσε άδεια δύο εβδομάδων στους ξένους παίκτες της ομάδας για να μεταβούν στις οικογένειες τους καθώς η καραντίνα λόγω κορωνοϊού συνεχίζεται

5056842
Τη στιγμή που είναι άγνωστο και αμφίβολο πότε ή ακόμη και... αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας, ο Ολυμπιακός «ελευθέρωσε» τους ξένους του.

Έτσι δόθηκε άδεια να μεταβούν στις πατρίδες τους για δύο εβδομάδες, στις οποίες φυσικά θα ακολουθούν το ειδικό πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί προκειμένου να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση.

Έτσι, οι Πορτογάλοι, Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Καφού, μαζί με τον Αχμέντ Χασάν και τον Μπρούνο Γκασπάρ νοίκιασαν αεροπλάνο και ταξίδεψαν στη Λισαβόνα και από εκεί μετέβησαν στις κατοικίες τους στην Ιβηρική. Ο δε Γκιγέρμε φέρεται να ταξίδεψε οικογενειακώς για την Βραζιλία, ενώ ο Εμρέ Μορ πέταξε για την Κοπεγχάχη όπου βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι. Άδεια πήραν και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ ο Σουντανί παραμένει εδώ και καιρό στο Ζάγκρεμπ όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όλοι οι ερυθρόλευκοι παίκτες θα επιστρέψουν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου, μιας και δεν προβλέπεται να αρχίσουν οι προπονήσεις νωρίτερα από τα μέσα Μαΐου λόγω του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ξεπεραστεί και το διάστημα των δύο εβδομάδων καραντίνας που θα απαιτηθεί μετά την επιστροφή τους, σύμφωνα με την σχετική υγειονομική οδηγία.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αντετοκούνμπο: Ο... υπέρβαρος Γιάννης έκανε και τον Εμπαπέ να ξεκαρδιστεί από τα γέλια!

Νέα «πυρά» Καντέρ κατά Ερντογάν: Συνεχίζει την καταστολή αλλά θα το παίξει σωτήρας με τον κορωνοϊό

Ακτή Ελεφαντοστού: Ο Ντρογκμπά διαθέτει το νοσοκομείο του στους ασθενείς με κορωνοϊό

Μπακς για Θανάση: «Αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας, θα ήταν μοντέλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης