Πρίντεζης: «Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, το επιθυμώ πάρα πολύ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης επανέλαβε ότι όνειρό του είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό κι ευχήθηκε του χρόνου να δημιουργηθεί μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θα φέρει επιτυχίες

«Κολλημένος» με τον Ολυμπιακό παραμένει ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως φάνηκε και από τα σημερινά λεγόμενα του διεθνούς φόργουρντ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει πως στόχος του είναι να ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι!

Φυσικά, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο Πρίντεζης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πανδημία του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα ευχήθηκε του χρόνου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις διακρίσεις...

«Καταιγισμός ερωτήσεων. Τι να πω, ο στόχος μου είναι λίγο-πολύ γνωστός. Να έχουμε την υγεία μας, να προσφέρουμε όσο μπορούμε ακόμα. Μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, να κλείσω την καριέρα μου εδώ που το επιθυμώ πάρα πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα και πλάνα όταν γύρω σου γίνονται όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο 35χρονος άσος των Πειραιωτών.

Και πρόσθεσε: «Δεν προσπαθώ να το αποφύγω, αλλά στο μυαλό μας βρίσκονται ο ιός και η κρίση, προσωπικά νιώθω άβολα να μιλάω για το μέλλον μου. Ξέρει ο κόσμος ποιο είναι το όνειρό μου. Μακάρι να έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, να την ευχαριστιέται ο κόσμος και να ξαναέρθουν επιτυχίες που το θέλουμε πάρα πολύ».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Οι καπετάνιοι στην πανδημία φαίνονται

Τσιόδρας: 15 τα νέα κρούσματα- 69 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι

Πέτσας για Πάσχα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυστηρών προστίμων για τους απείθαρχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr