Κορωνοϊος - Υπουργός Υγείας Ισπανίας: «Δεν ξέρω αν θα έχουμε ποδόσφαιρο πριν από το καλοκαίρι»
Ο Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, Σαλβαδόρ Ίγια, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει και πάλι ποδόσφαιρο στην χώρα, πριν από το καλοκαίρι
Ο αριθμός των θυμάτων και των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ισπανία πέφτει σταδιακά, αλλά αυτός δεν σημαίνει ότι μπορεί να παρθούν βιαστικές αποφάσεις, σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση στην χώρα.
Ο Υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ίγια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει πριν από το καλοκαίρι, η αρχή του οποίου ορίζεται, βάσει ημερομηνιών, στις 20 Ιουνίου.
«Δεν μπορώ να πω τώρα αν το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει πριν από το καλοκαίρι. Θα ήταν μια τεράστια απερισκεψία από την πλευρά μου» επισήμανε ο Ίγια, υπενθυμίζοντας ότι «υπάρχει ένα πρωτόκολλο υγείας το οποίο εφαρμόζει το Υπουργείο για κάθε ομαδική ενασχόληση, επομένως σε αυτό εντάσσεται και το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση, όταν υπάρξει η απόφαση για επανεκκίνηση, τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.