Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και αυτό το αποδεικνύει μέσα στο παρκέ. Ο «Greek Freak» οδηγεί τους Μπακς με 10-1 στα playoffs και είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Τα «Ελάφια» αποθεώνουν τον ηγέτη τους και η φράση, «ένα παιδί από τα Σεπόλια», που συνοδεύει την φωτογραφία του Γιάννη τα λέει όλα.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.