Λούκα Ντόντσιτς: Ο... τρελός όρος που έβαλε για να παίξει στην Εθνική Σλοβενίας

Λούκα Ντόντσιτς: Ο... τρελός όρος που έβαλε για να παίξει στην Εθνική Σλοβενίας

Έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να διεκδικήσει στο ΣΕΦ το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο Λούκα Ντόντσιτς

dondits
Παρά την ιδιαίτερα κοπιαστική σεζόν του στο NBA όπου έκανε… όργια με τη φανέλα των Μάβερικς και τους οδήγησε μέχρι την «πηγή» ο πιστός στρατιώτης της Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς δεν την άφησε μόνη της. 

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας μόλις δύο μέρες αφότου επέστρεψε στην πατρίδα του, ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Σέκουλιτς. Παρά τους πόνους και τα προβλήματα τραυματισμών (θώρακας, δεξί γόνατο, αριστερός αστράγαλος), τίποτα δεν μπορούσε να τον κρατήσει εκτός.



Κλείσιμο
Ο  Λούκα προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του από την Δευτέρα (24/6) και θα βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να ηγηθεί της προσπάθειας των Σλοβένων (στο πλευρό του και ο Νίμπο) να πάρουν το εισιτήριο για την «Πόλη του Φωτός».

Παρά το μίνι σήριαλ που είχε προκύψει, ο πρόεδρος της σλοβενικής Ομοσπονδίας δεν είχε αγχωθεί για την παρουσία του Ντόντσιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο siol.net.

Άλλωστε ο ένας, απαράβατος όρος που είχε θέσει είχε ικανοποιηθεί ήδη από το 2022.

«Δεν χρειάστηκε να πείσουμε τον Λούκα. Είχαμε συμφωνήσει πριν τη συμμετοχή του στους τελικούς του ΝΒΑ. Μετά τους τελικούς της Δύσης, είχε πει στον πατέρα του και σε μένα πως παρά τη συμμετοχή του στους τελικούς, θα παίξει με την εθνική ομάδα. Φυσικά αυτό είχε να κάνει με την υγεία του. Προφανώς είναι σε καλή κατάσταση για να έρχεται.

Δεν είχε θέση κάποιες προϋποθέσεις. Το μόνο που είχε ζητήσει ήταν να βάλουμε ένα τραπεζάκι για χαρτιά στο πούλμαν της ομάδας. Αυτός είναι ο μόνος του όρος για να παίζει στην Εθνική ομάδα. Το κάναμε πριν το Ευρωμπάσκετ του 2022», είπε αστειευόμενος.

Πηγή: www.eurohoops.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βρέθηκαν υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς των εκτελεστών

Φωτιά στην Ύδρα: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας από το Καζακστάν που επέβαινε στη θαλαμηγό

Βίντεο: Άγριο ξύλο σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής - Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network