Χαραλαμπόπουλος για το Προολυμπιακό: Θα κάνουμε τα πάντα για να χαρούν οι Έλληνες

Χαραλαμπόπουλος για το Προολυμπιακό: Θα κάνουμε τα πάντα για να χαρούν οι Έλληνες

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για την χημεία της Εθνικής Ελλάδας, τον Αντετοκούνμπο και το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων

6259424
Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την περίοδο των φιλικών αναμετρήσεων, με τρεις αγώνες απέναντι σε Πολωνία, Μαυροβούνιο και Μπαχάμες με τους δύο τελευταίους αγώνες να γίνονται στο πλαίσιο του 33ου τουρνουά Ακρόπολις Aegean. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε το δικό του ρόλο από τον Βασίλη Σπανούλη, σε αυτή την νέα προσπάθεια της «γαλανόλευκης» με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο διεθνής φόργουορνt επιβεβαιώνει πως άπαντες στην Εθνική ομάδα είναι προσγειωμένοι εν όψει της μεγάλης πρόκλησης: «Είναι πολύ σημαντικό, που στο τελευταίο φιλικό έπαιξε μαζί όλη η ομάδα, καθώς μπήκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί μας. Γνωρίζουμε, ότι υπάρχουν προσδοκίες από την ομάδα μας, παίζοντας στη δική μας χώρα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δε θα υποσχεθούμε τίποτα πέρα από το ότι θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχοντας το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας».

Ο Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε και στο επίπεδο ετοιμότητας της Επίσημης Αγαπημένης: «Χημεία δεν μπορεί να βρει καμία ομάδα αυτή τη στιγμή, όπως θα την ήθελε, καθώς έχουμε όλοι πολύ μικρό χρόνο προετοιμασίας. Βρισκόμαστε θεωρώ, όμως, σε καλό δρόμο και στην πρεμιέρα με τη Δομινικανή Δημοκρατία (3/7) θα φανεί το σε τι επίπεδο πραγματικά βρισκόμαστε».

Όσο για το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο; «Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας όλοι μαζί. Είναι τιμή μας να φοράμε το εθνόσημο και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτό είναι το σημείο απ' όπου ξεκίνησε η φωτιά στην Κερατέα - Έκαναν εργασίες με ισχυρούς ανέμους


Πέντε ανήλικα αδέρφια φιλοξενούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας γιατί οι γονείς είναι στη φυλακή


Πεθαίνοντας μαζί: Γιατί ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι προχώρησε σε διπλή ευθανασία στην Ολλανδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ