Η αποστολή της Σλοβενίας έφτασε στην Αθήνα

Ο Λούκα Ντόντσιτς και η παρέα του βρίσκονται στην Αθήνα καθώς από την Τρίτη (2/7) ρίχνονται στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά

Slo_Arrival
Νωρίς το πρωί ο Αλεξάνταρ Σέκουλιτς παρέθεσε συνέντευξη Τύπου όπου ανακοίνωσε και επίσημα την 12αδα της Εθνικής Σλοβενίας που θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ στο Προολυμπιακό τουρνουά και λίγες ώρες αργότερα η αποστολή της «mojtim» έφτασε στην Ελλάδα.



Οι δύο τελευταίοι αθλητές που κόπηκαν ήταν οι Μπίνε Πρέπελιτς, Γιαν Τσπαν με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει: «Είναι το πιο άχαρο πράγμα για έναν προπονητή να ανακοινώνει κάτι τέτοιο σε έναν αθλητή του, αλλά δυστυχώς έχουμε μόνο 12 θέσεις».

Κλείσιμο
Slo_Team


Από κει και πέρα ο κ. Σέκουλιτς τόνισε: «Είχαμε εξαιρετική προετοιμασία αν και όπως ολοι οι προπονητές θα ήθελα λίγο παραπάνω. Έχουμε έναν απαιτητικό όμιλο, με την Κροατία που έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες και δικαίως έχει υψηλές προσδοκίες, υπάρχει επίσης η Νέα Ζηλανδία, και στη συνέχεια πιθανώς η Ελλάδα που πέρα από τη δύναμη της έδρας έχει και μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά είμαστε εδώ για να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Slo_Bus




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ