Σπανούλης: Είμαστε εδώ για να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε αυτό που θέλουμε - Δείτε βίντεο

Σπανούλης: Είμαστε εδώ για να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε αυτό που θέλουμε - Δείτε βίντεο

Ο Βασίλης Σπανούλης λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ έκανε μια σύντομη ομιλία προς τους αθλητές της εθνικής ομάδας μπάσκετ

Spanoulis_01_07_2024
Τις τελευταίες... πινελιές πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά, στο ΣΕΦ, βάζει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, στις προπονήσεις. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) προέβη σε ανάρτηση ενός βίντεο με την ομιλία του Βασίλη Σπανούλη προς τους δώδεκα Έλληνες διεθνείς, από τη σημερινή προπόνηση.

«Δεν υπάρχει καμία πίεση. Πίεση έχει αυτός που δεν έχει προπονηθεί καλά, αυτοί που δεν έχουν καλή χημεία, αυτοί που είναι ανασφαλείς. Εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Το δείξαμε και στα φιλικά, το δείχνουμε και στις προπονήσεις. Είμαστε εδώ, για να παίξουμε μπάσκετ, να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εντάξει;», φαίνεται να λέει προς τους παίκτες του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.



Η Εθνική δίνει τον πρώτο αγώνα της στο Προολυμπιακό Τουρνουά, στο ΣΕΦ, την Τετάρτη (3/7, 21:00) με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία. Εν συνεχεία, την Πέμπτη (4/7), η εθνική αντιμετωπίζει την Αίγυπτο στις 21:00, ενώ από τη στιγμή που θα έχει τερματίσει μέσα στις δύο πρώτες θέσεις του Β΄ ομίλου (σ.σ. ιδανικά θα είναι πρώτη), θα αγωνιστεί το Σάββατο (6/7) στα ημιτελικά, στις 17:30. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αποχωρεί από την ενεργό πολιτική ο Δημήτρης Παπαδημούλης

«Παραμένει ικανός» - Η οικογένεια του Μπάιντεν τον παροτρύνει να παραμείνει στην κούρσα για την προεδρία


ΠΑΣΟΚ: Ήδη πέντε οι υποψήφιοι, το σκέφτονται «σοβαρά» η Διαμαντοπούλου και η Γιαννακοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα