Εθνική μπάσκετ: Επίσκεψη και ευχές από τον πρωθυπουργό εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά - Βίντεο, φωτογραφίες

Εθνική μπάσκετ: Επίσκεψη και ευχές από τον πρωθυπουργό εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά - Βίντεο, φωτογραφίες

Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δέχτηκε σήμερα (1/7) η Εθνική ανδρών, στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι αποστολές των έξι ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ

EthnikiBask2
Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και τον συνόδευσε στην αίθουσα όπου τον ανέμεναν όλα τα μέλη της ομάδας. Εκεί, ο γνωστός φίλος του μπάσκετ Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία, ενθυμούμενος και το ότι στον θρίαμβο του 1987 στο ΣΕΦ ήταν “παρών” στο γήπεδο και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, μετά και το αίσιο τέλος της προσπάθειας να “έρθει” το Προολυμπιακό στην Ελλάδα.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2ed4cjssso1)


EthnikiBask3
EthnikiBask1
Κλείσιμο


«Η σχέση μας με την Εθνική μπάσκετ είναι γνωστή και δεδομένη. Και η αγάπη δεδομένη», σημείωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας με τους παίκτες και το επιτελείο της Εθνικής Ομάδας.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι -και το λέω εκπροσωπώντας όλη την ομάδα- που είστε εδώ μαζί μας, γιατί αυτό δείχνει όχι απλά την υποστήριξη, δείχνει όλη τη θετική ενέργεια και όλα τα vibes, θα έλεγα, θετικά, από όλη την Ελλάδα. Εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα, οπότε νιώθουμε ότι είμαστε όλοι ένα σώμα και έτσι πάμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ.

EthnikiBask4
EthnikiBask5


«Κι εγώ από την πλευρά μου, κ. Πρωθυπουργέ, και για τους παίκτες, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε εδώ, γιατί η Εθνική Ομάδα δεν κοιτάει κανέναν, είναι πάνω από όλους και είναι εθνική υπερηφάνεια και τιμή που είμαστε εδώ, σαν Έλληνες», τόνισε ο Προπονητής της Εθνικής Βασίλης Σπανούλης.

Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας ευχαρίστησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποστήριξη στη διοργάνωση του Προολυμπιακού στην Ελλάδα. «Έχουμε κάνει το καλύτερο που μπορούμε για να οργανώσουμε ένα καλό Προολυμπιακό. Να το χαρείτε και να μας κάνετε όλους χαρούμενους», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, στον οποίο η ΕΟΚ δια χειρός Βαγγέλη Λιόλιου προσέφερε έναν συμβολικό δώρο δάφνινο στεφάνι, ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου μια μπάλα μπάσκετ και ο Βασίλης Σπανούλης μια φανέλα με το όνομα του Πρωθυπουργού, υπογεγραμμένη από όλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποχωρεί από την ενεργό πολιτική ο Δημήτρης Παπαδημούλης

«Παραμένει ικανός» - Η οικογένεια του Μπάιντεν τον παροτρύνει να παραμείνει στην κούρσα για την προεδρία


ΠΑΣΟΚ: Ήδη πέντε οι υποψήφιοι, το σκέφτονται «σοβαρά» η Διαμαντοπούλου και η Γιαννακοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ