ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ντουάρτε: Εξαιρετικός παίκτης ο Βεζένκοβ, δεν ξέρω Έλληνα παίκτη πλην των Αντετοκούνμπο

Ντουάρτε: Εξαιρετικός παίκτης ο Βεζένκοβ, δεν ξέρω Έλληνα παίκτη πλην των Αντετοκούνμπο

Ο σταρ της Δομινικανής Δημοκρατίας, Κρις Ντουάρτε, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στους Κινγκς αλλά και το παιχνίδι με την Ελλάδα 

6264071
Η Δομινικανή Δημοκρατία επικράτησε της Αιγύπτου εύκολα με 90-77 στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού πριν κοντραριστεί με την Ελλάδα την Τετάρτη 3 Ιούλη. Ο σταρ της ομάδας του Γκαρσία, Κρις Ντουάρτε είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, όντας καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του.

Μετά το τέλος του ματς, μίλησε στα ελληνικά Μέσα στην μεικτή ζώνη και αναφέρθηκε στην μεγάλη μάχη με την Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στον πρώην συμπαίκτη του στους Κινγκς, Σάσα Βεζένκοβ. Επιπλέον στάθηκε και στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του στους Πέισερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Ντουάρτε 

Αρχικά είπε: «Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε τέτοιο τουρνουά. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ξέρω κάποιο άλλον παίκτη της Ελλάδας πλην από τους Αντετοκούνμπο».

Για το αν θεωρεί πως ο πρώην συμπαικτης του, Βεζένκοβ θα επιστρέψει στην Ευρώπη: «Δική του απόφαση. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Εξαιρετικό παιδί και παίκτης. Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Είναι δική του απόφαση. Δεν συζητάμε για αυτά».

Κλείσιμο
Για τον ρόλο του ρολίστα στο ΝΒΑ: «Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να κάνεις αυτό που σου ζητάει το αφεντικό σου. Για αυτό πληρώνεσαι. Δεν είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Όλοι θέλουμε να παίζουμε, αλλά αυτή είναι η δουλειά.»


Για το αν μπορεί να επαναλάβει την εξαιρετική σεζόν που έκανε στην Ιντιάνα: «Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα δείξω το ταλέντο μου και θα βεβαιωθώ ότι όλοι θα ακούσουν το όνομά μου. Το Προολυμπιακό μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι εδώ για να γίνω ξανά ο παίκτης εκείνος και να τα πάω ακόμα καλύτερα».

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάβιν Νιούσομ: Ο 56χρονος κυβερνήτης της Καλιφόρνια που θέλουν οι Δημοκρατικοί να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν

Τουρκία: Ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα στο μετρό της Σμύρνης με 11 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Νίκος Καρβέλας: Άνοιξε κανάλι στο Youtube και ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ