Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Ώρα... Ελλάδας στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία

Η Ελλάδα ανεβαίνει στη σκηνή του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στο ΣΕΦ και ψάχνει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία

Η πρώτη μέρα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανήκει πλέον στα βιβλία της ιστορίας. Και τώρα είναι η ώρα της Εθνικής μας ομάδας.

Η Ελλάδα ρίχνεται στη δική της «μάχη» για ένα εισιτήριο με προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αντιμετωπίσει τη Δομινικανή Δημοκρατία το βράδυ (3/7 - 21:00 @ ΕΡΤ1 & Novasports Start).

Οι Έλληνες διεθνείς είναι πανέτοιμοι, όπως άλλωστε τόνισε και ο Βασίλης Σπανούλης στις χθεσινές δηλώσεις του μετά την προπόνηση της ομάδας. Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο από πλευράς του να αναφέρεται στο άγχος, το οποίο δεν υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής.

Η Ελλάδα θα παίξει με τους Δομινικανούς, που έκαναν την πρώτη τους νίκη, επικρατώντας της Αιγύπτου στην πρεμιέρα και θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Λίγη ώρα νωρίτερα (17:30) η Κροατία, που κέρδισε εμφατικά τη Σλοβενία το βράδυ της Τρίτης, θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία του Πέρο Κάμερον, με στόχο το 2/2 και την πρώτη θέση του ομίλου της στο Προολυμπιακό 2024.

Η βαθμολογία:

Group A
Κροατία 1-0
Σλοβενία 0-1
Νέα Ζηλανδία

Group B
Δομινικανή Δημοκρατία 1-0
Αίγυπτος 0-1
Ελλάδα 0-0

Τα αποτελέσματα
Αίγυπτος - Δομινικανή Δημοκρατία 77-90
Σλοβενία - Κροατία 92-108

Το πρόγραμμα της ημέρας
Κροατία - Νέα Ζηλανδία (17:30 @ ΕΡΤ3 & Novasports Start)
Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα (21:00 @ ΕΡΤ1 & Novasports Start)

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr