Προπονητής Σλοβενίας: Φοβερή ομάδα η Ελλάδα, είναι φαβορί αλλά έχουμε κι εμείς ελπίδες

Προπονητής Σλοβενίας: Φοβερή ομάδα η Ελλάδα, είναι φαβορί αλλά έχουμε κι εμείς ελπίδες

Ο Αλεξάνταρ Σέκουλιτς ετοιμάζει την ομάδα του για τον ημιτελικό του Σαββάτου 

6266519
Ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλεξάνταρ Σέκουλιτς, αναφέρθηκε στον διαφαινόμενο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά απέναντι στην Ελλάδα αποδίδοντας στην γηπεδούχο ομάδα τον τίτλο του φαβορί. Αναλυτικά οι δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία:

Αλεξάνταρ Σέκουλιτς (προπονητής Σλοβενίας): «Ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για μας. Όμως παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, απόλαυσα το παιχνίδι και είμαι περήφανος που προπονώ αυτά τα παιδιά. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και η αντίδρασή μας ήταν εξαιρετική. Αξίζουν μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Η νίκη μετρά, τη θέλαμε πολύ και τώρα προχωράμε στα ημιτελικά. Ο Νίκολιτς ήταν τραυματίας, ο Λούκα δεν έχει κάποιο πρόβλημα, απλώς είναι κουρασμένος. Δίνει όμως και την καρδιά του για την ομάδα, όχι μόνο αυτός, όλη η ομάδα. Ελπίζω να μη γίνει μάχη το Σάββατο, αλλά παιχνίδι μπάσκετ (γέλια). Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά εμείς πάμε στο παιχνίδι αυτό γνωρίζοντας πως έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Το ότι κάποιος είναι φαβορί δεν σημαίνει κάτι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι αυτό. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που Ντόντσιτς και Γιάννης θα τεθούν αντιμέτωποι. Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα, αλλά έχουμε κι εμείς πιθανότητες. Έχουμε μεγάλη θέληση να είμαστε και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο».

Γκρεγκόρ Χρόβατ (παίκτης Σλοβενίας): «Μετά την ήττα από την Κροατία ξέραμε πως δεν είχαμε παίξει καλά. Κάναμε κάποιες συναντήσεις και είπαμε πως δεν πρέπει να μείνουμε εκτός. Από το πρώτο λεπτό παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Η Νέα Ζηλανδία βρήκε ρυθμό σε κάποια διαστήματα, αλλά είχαμε τον έλεγχο και κερδίσαμε με 26. Μπορούσαμε να φτάσουμε και στο +29 στο τέλος. Η Ελλάδα είναι το φαβορί, στο προηγούμενο ήταν η Λιθουανία και περάσαμε. Πάμε στον ημιτελικό με στόχο να κερδίσουμε. Όταν προκριθήκαμε στο Τόκιο ήταν κάτι φανταστικό, κάποιοι ξέρουμε τι σημαίνει για μας και θα τα δώσουμε όλα για να το επαναλάβουμε. Ο Λούκα έχασε το τελευταίο σουτ (γέλια). Προφανώς κάνω πλάκα. Ήταν φανταστικός, είναι στο χέρι μας να εκτελέσουμε καλά τους ρόλους μας. Όλα αρχίζουν από την άμυνα και σήμερα όλοι έδωσαν τα πάντα, αυτό ήταν το κλειδί».

Πέρο Κάμερον (προπονητής Νέας Ζηλανδίας): «Το αποτέλεσμα μετρά. Παλέψαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο και μειώσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντόντσιτς είναι σπουδαίος παίκτης. Δυστυχώς μπήκαμε νωρίς σε μπελάδες με τα φάουλ και δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε όπως θέλαμε. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μας βγήκαν. Στο παιχνίδι με την Κροατία είχαμε πολύ καλά ποσοστά, αλλά σήμερα δεν ήμασταν το ίδιο εύστοχοι και δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Ήταν πάντως μια πολύ καλή ευκαιρία για μας να παίξουμε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παιχνίδια».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK