Τόμας Γουόκαπ: Δεν τελείωσε η δουλειά ακόμα, είμαστε ταπεινοί

Τόμας Γουόκαπ: Δεν τελείωσε η δουλειά ακόμα, είμαστε ταπεινοί

«Είχαμε μιλήσει με τον κόουτς και είχαμε πει πως ο μόνος τρόπος ήταν να πιέσουμε, να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο λεπτό στην άμυνα και να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό», είπε ο παίκτης

Tomas_Wokap
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού Τόμας Γουόκαπ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στον νικηφόρο ημιτελικό της Εθνικής απέναντι στην Σλοβενία και μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα σ' αυτό το Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Γουόκαπ στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε ταπεινοί, έχουμε ακόμα ένα ματς. Παίξαμε καλά αμυντικά αλλά και επιθετικά. Δεν τελείωσε η δουλειά ακόμα. Όλοι λέμε στην ομάδα πως έχουμε ακόμα ένα ματς».

Για το αν είναι ευχαριστημένος: «Δεν είσαι ικανοποιημένος ποτέ ως αθλητής. Μόνο όταν πάρεις έναν τίτλο στο τέλος μιας διοργάνωσης. Αν είσαι ικανοποιημένος, δεν μπορείς να βελτιώνεσαι».

Για το παιχνίδι: «Είχαμε μιλήσει με τον κόουτς και είχαμε πει πως ο μόνος τρόπος ήταν να πιέσουμε, να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο λεπτό στην άμυνα και να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. Θέλαμε να κάνουμε τον Ντόντσιτς να δυσκολευτεί για να κάνει οτιδήποτε, έβαλε κάποια μεγάλα σουτ αλλά κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αν του επιτρέψεις να παίξει στον ρυθμό του, θα σε σκοτώσει».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Χαίρομαι πολύ που παίζω με τoν Καλάθη, είναι ένας παίκτης που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο, σε άμυνα και επίθεση. Είναι ξεχωριστό να παίζεις για την Εθνική ομάδα, υπάρχει τόση θετική ενέργεια, ο κόσμος είναι απίστευτος και σου θυμίζει διαρκώς πως εκπροσωπείς μια ολόκληρη χώρα. Να πούμε μπράβο και στον Τολιόπουλο, δείχνει πως ανήκει σε αυτή την ομάδα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση πια».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιατρός του Μπάιντεν συναντήθηκε με ειδικό για τη νόσο του Πάρκινσον στον Λευκό Οίκο


Υπόκλιση Ντόντσιτς στην Ελλάδα: Συγχαρητήρια, έπαιξε καλύτερα - Μεγάλη υπόθεση ο Γιάννης αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες


Euro 2024: Η γερμανική αστυνομία διέλυσε πορεία Τούρκων οπαδών γιατί έκαναν το σήμα των γκρίζων λύκων - Βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK