Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαβορί για σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαβορί για σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η άρνηση του Μίλτου Τεντόγλου μετατρέπει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον βασικό υποψήφιο για να εμφανιστεί πρώτος στην παρέλαση των αθλητών στην Τελετή Έναρξης - Την Τρίτη αποφασίζει η ΕΟΕ

6269013
Η επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου.. Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης ήταν απολύτως λογικό να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κι ο άνθρωπος με τον οποίο θα ανοίξει η παρέλαση των αθλητών στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο ο αντισυμβατικός Μίλτος ενημέρωσε την ΕΟΕ ότι δεν αποδέχεται την τιμητική πρόταση καθώς δεν θέλει να αποσπαστεί η προσοχή του από την προετοιμασία για τους Αγώνες και δεδομένου ότι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής περνά από μια σχετική ταλαιπωρία θα ήθελε να το αποφύγει.

Δεδομένου ότι Πετρούνιας και Κορακάκη έχουν υπάρξει σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ενώ ο Ντούσκος ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στο ταξίδι της φλόγας για το Παρίσι, πλέον αυτός που φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak είναι ένας σταρ παγκόσμιας εμβέλειας, ενώ η πορεία της ζωής του είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να καταφέρει κάποιος και σίγουρα η πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες αν συνοδευτεί με αυτήν την τιμή θα κάνει αυτήν εμπειρία ακόμη πιο ξεχωριστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK