Παπανικολάου: Ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου, θα το λέω στα παιδιά μου

Παπανικολάου: Ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου, θα το λέω στα παιδιά μου

Ο αρχηγός συμπλήρωσε 150 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας και τις γιόρτασε με πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

6269023
Η Εθνική επικράτησε της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου  να μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ για το όνειρό του. Που δεν ήταν άλλο από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου

«Το να με αποθεώνει ο Τσατσαρής είναι κάτι σπουδαίο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και την εθνική που θα βρεθούμε στο Παρίσι.

Θυμάμαι την πρόκριση του 2008. Θυμάμαι και στο προηγούμενο Προολυμπιακό που έπαιξα και δε τα καταφέραμε μου έλεγαν έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου. Έχω την ευκαιρία πλέον να ζήσω το όνειρό μου να πάω σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήταν πολύ όμορφο αυτό που ζήσαμε εδώ. Ήταν όλοι εδώ για να παίξουν για την φανέλα και επειδή όλοι έδωσαν ότι είχαν παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Ο Γιάννης έδειξε πόσο θέλει να πετύχει και πως προσαρμόστηκε στο μπάσκετ της Ευρώπης. Έχει άπειρο σεβασμό από όλους ο Γιάννης και είναι ηγέτης εδώ. Ξεκινούν όλα από προπονητή και τα πετύχαμε. Μακάρι να μας θεωρούν άσουτους και να καταφέρουμε να προχωράμε μπροστά.

Κλείσιμο
Η αλήθεια είναι πως όταν είπαμε πως θέλαμε η άμυνά μας να είναι αυτή που θα μας πάει μπροστά είναι ένας λόγος που φτάσαμε εδώ. Σήμερα δυσκολέψαμε τον εαυτό μας με το τέμπο μας και μόλις ανοίξαμε τον ρυθμό μας πήραμε διαφορά κόντρα στην εξαιρετική Κροατία.

Θα απολαύσω αυτές τις ημέρες και όταν φτάσει η ώρα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα είμαι σίγουρος. Θα είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα και θα το λέω στα παιδιά μου».

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK