American Airlines: Έξαλλος επιβάτης με συνταξιδιώτη του που είχε πολλές αποσκευές

American Airlines: Έξαλλος επιβάτης με συνταξιδιώτη του που είχε πολλές αποσκευές

Ο οργισμένος άνδρας αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από το αεροσκάφος ύστερα από παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας της εταιρείας

American_Airlines_Exof
Κακήν κακώς πέταξε έναν επιβάτη των American Airlines το προσωπικό ασφαλείας της εταιρείας ύστερα από την έντονη διαμαρτυρία του για τον διπλανό του. Ο επιβάτης ισχυρίστηκε ότι ο συνταξιδιώτης του ότι είχε τοποθετήσει πάνω από το κεφάλι του, στο ντουλάπι των χειραποσκευών, πολλές βαλίτσες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το σχετικό βίντεο ανέβασε στο Reddit ένας ταξιδιώτης της πτήσης και μέσα σε λίγες ώρες, έγινε viral.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο επιβάτης να δέχεται επικριτικά σχόλια από τον αεροσυνοδό με τον ίδιο να του λέει ότι δεν κατεβαίνει και ότι θα πρέπει να κληθεί η αστυνομία για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ο άνδρας με το κίτρινο πουκάμισο ακούει τον αεροσυνοδό να του λέει ότι με την συμπεριφορά του καθυστερεί τη διαδικασία επιβίβασης των επιβατών.

Κλείσιμο


«Αυτός ο τύπος έβαλε τις αποσκευές του εδώ, τώρα δεν έχουμε χώρο», ακούγεται να λέει σε έξαλλη κατάσταση ο επιβάτης που δεν κατονομάζεται αναφερόμενος στον συνταξιδιώτη του.

«Δεν έχω χώρο!», λέει ο οργισμένος επιβάτης. «Κοίτα! Αυτός ο τύπος έβαλε τις αποσκευές του εδώ!».

Σε λίγα λεπτά, μία γυναίκα με πορτοκαλί γιλέκο, που προφανώς ανήκε στο προσωπικό ασφαλείας του αεροσκάφους, τον πλησίασε και του έδειξε την πόρτα της... εξόδου.

Ο επιβάτης πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντάς στην κυρία που του ζήτησε να αποβιβαστεί: «Μην μου κουνάς εμένα το δάκτυλο».

Ο συνταξιδιώτης, που δημοσίευσε το βίντεο στο Reddit, ισχυρίστηκε με ειρωνικό ύφος ότι ο οργισμένος επιβάτης εθεάθη να αποβιβάζεται από το αεροπλάνο κουβαλώντας πολλές τσάντες.

Η ταυτότητα του επιβάτη παραμένει άγνωστη, ενώ δεν έγιναν άμεσα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως υποστηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεαρή γυναίκα στη Ρόδο κατήγγειλε ότι τη βίασε ο πεθερός της


Χτυπήθηκε στα 6 του από πολιομυελίτιδα και ζει 70 χρόνια μέσα σε «σιδερένιο πνεύμονα»


Οι κόντρες στην παραλιακή, ο «καταραμένος» βασιλιάς της Βούτας και οι «κουρσάροι» της ασφάλτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης