Ο μεγιστάνας που θέλει να μείνει για πάντα νέος δείχνει πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπό του από το 2018

Ο Μπράιαν Τζόνσον ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε θεραπείες για να αντιστρέψει την ηλικία του - Ποια είναι τα μυστικά του για να δείχνει νέος

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος κάνει θεραπείες για να δείχνει πάντα νέος, μοιράστηκε εικόνες από το πρόσωπό του τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει από το 2018.

Ο 46χρονος μοιράστηκε τρεις εικόνες του προσώπου του από το 2018, το 2023 και το 2024 στο Twitter με τη λεζάντα: «Ακόμα και το Face ID μου είναι μπερδεμένο. Είμαι σε μετάβαση...».

Ο Τζόνσον έχει γίνει πρωτοσέλιδο για την αμφιλεγόμενη προσπάθειά του να ζήσει για πάντα, ξοδεύοντας περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε θεραπείες για να αντιστρέψει την ηλικία του.

Αφού ξόδεψε συνολικά 6 εκατομμύρια δολάρια για να αντιστρέψει τη φυσική του ηλικία, ισχυρίζεται ότι γύρισε τα ρολόγια πέντε χρόνια πίσω.

Η ανάρτηση του Τζόνσον προκάλεσε χαμό από αντιδράσεις, με πολλούς να αστειεύονται ότι στην πραγματικότητα μοιάζει σαν να «γέρασε τουλάχιστον δέκα χρόνια, αλλά έχουν περάσει μόνο έξι».

«Προσπαθεί να σταματήσει τον χρόνο... Γερνάει πιο γρήγορα», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Ένας άλλος σχολίασε: «Είναι τρελό πώς φαίνεσαι καλύτερα το 2018», με έναν τρίτο να γράφει: «Φαίνεται 55».

Οι συμβουλές του
Σε ένα βίντεο στο Youtube αυτή την εβδομάδα, ο Τζόνσον αποκάλυψε τις 10 καλύτερες συμβουλές του για να κοιμάται περισσότερο - καθώς περιέγραψε λεπτομερώς πώς το να τρώει νωρίς το δείπνο και να ξεκουράζεται σε δροσερές θερμοκρασίες έχει βοηθήσει τον ύπνο του.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια θαυμαστές - και εξίσου πολλούς επικριτές - για τις παράξενες προσπάθειές του να μη γεράσει, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής αίματος με τον 17χρονο γιο του και της παρακολούθησης της στύσης του.

Σε ένα κλιπ στο YouTube με τίτλο «Πώς διόρθωσα τον απαίσιο ύπνο μου», μοιράστηκε τα μυστικά που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τη ζωή σας και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα νιάτα σας για περισσότερο χρόνο από όσο φανταζόσασταν ποτέ.

«Ο ύπνος θα σας δώσει υπερδυνάμεις. Είναι… το πιο σημαντικό πράγμα που κάνω κάθε μέρα. Θα μοιραστώ μαζί σας 10 πράγματα που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Είχα κακό ύπνο σε όλη μου τη ζωή και μόλις κατέγραψα αυτό που είναι ενδεχομένως το καλύτερο σκορ ύπνου στην ιστορία της ανθρωπότητας», είπε στην αρχή του βίντεο.

Ο Τζόνσον έχει μιλήσει επίσης στο παρελθόν για τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός του, λέγοντας πως αποφεύγει τον ήλιο, βγαίνοντας έξω μόνο νωρίς το πρωί ή τα βράδια, όταν ο δείκτης UV είναι χαμηλός.

Ο Μπράιαν λέει ότι τώρα έχει την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου μετά την υιοθέτηση του αυστηρά πειθαρχημένου προγράμματός του, το 2020.

Ειδήσεις σήμερα:

Eπίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ - 6 οι νεκροί, δείτε βίντεο με τη σύλληψη του δράστη

Με κομμένη την ανάσα για τον κίνδυνο άμεσης επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ - CNN: Η Τεχεράνη μετακινεί πυραύλους

Επέστρεψε η «Παμ» στο Scorpios Bar - Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr