Μύκονος: O Πιέρ Σαρκοζί dj, τα «χρυσά» πάρτι του Black Coffee και ο Γερμανός που άνοιξε τη σαμπάνια των 130.000 ευρώ

Ο γιος του Νικολά Σαρκοζί έρχεται να παίξει για τέσσερα βράδια στο νησί, τα τοπ τραπέζια για τον Black Coffee φτάνουν τις 25.000 ευρώ, ενώ επιχειρηματίας άνοιξε για την 8μελή παρέα του μια 30λιτρη Armand de Brignac

Μπορεί η Μύκονος να είναι «πεσμένη» κατά γενική ομολογία, να συζητιέται για όλους τους λάθος λόγους τις τελευταίες μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σεζόν έχει χαθεί οριστικά.

Έχει χαθεί σε κάποιο βαθμό μέχρι στιγμής και το μόνο καλό όπως έλεγε γνωστός ξενοδόχος του νησιού, είναι ότι οι δρόμοι και το κυκλοφοριακό δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα έξι χιλιάδες περίπου βαν, που έκαναν την κίνηση στο νησί μαρτύριο τα τελευταία χρόνια.

Ένα νησί που τις καθημερινές η κίνηση είναι χαλαρή και μόνο τα Σαββατοκύριακα φουλάρει από τουρίστες και εγχώριους celebrities, αφού οι διάσημοι ξένοι πάνε αλλού.
Μπορεί να πέρασε για ένα βράδυ ο Τζεφ Μπέζος με την μνηστή του, αλλά ένας κούκος ως γνωστόν δεν φέρνει την άνοιξη, ειδικά όταν το νησί είχε συνηθίσει τους διάσημους και τους δισεκατομμυριούχους να βολτάρουν και να παρτάρουν.

Τον μήνα που διανύουμε, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος εισπρακτικά για το νησί των ανέμων, κάτι δείχνει να κινείται ανοδικά αφού αρχίζουν τα σοβαρά πάρτι με κορυφαίους djs σε εστιατόρια και κλαμπ, εκεί όπου ένα τραπέζι μπορεί να κοστίζει 25.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, το Principote στον Πάνορμο μπορεί να μην έχει μπει στο παιχνίδι των dj -δεν το έχει κάνει ποτέ από τότε που άνοιξε- αλλά επέστρεψε φέτος δυναμικά, με τους πιστούς πελάτες του από το εξωτερικό να επανέρχονται δριμύτεροι και την ατμόσφαιρα από πάρτι να κυριαρχεί από το μεσημέρι και μετά, μέχρι νωρίς το βράδυ.

Ο γιος του προέδρου στα decks

Την μεγάλη έκπληξη-γιατί περί εκπλήξεως πρόκειται-έκανε το ρεστοράν Βyblos που έκλεισε για τέσσερα βράδια αρχής γενομένης από τις 11 Ιουλίου τον Πιέρ Σαρκοζί-γιο του πρώην Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί-ο οποίος είναι πολύ γνωστός dj και παραγωγός έχοντας υιοθετήσει σαν αντικαλλιτεχνικό όνομα Mosey.

Ο Πιέρ που θα εμφανιστεί άλλες τρεις φορές στο συγκεκριμένο εστιατόριο-στις 1, 15 και 18 Αυγούστου-φέρεται ότι θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνου Γκαβέλα.
Pierre Sarkozy

Ο τελευταίος μετράει παρουσία πολλών ετών στη Μύκονο, ήταν ο πρώτος μπάρμαν του Interni για πολλά χρόνια, ενώ μετά δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο νησί αυτόνομα.
Εκτός από τον υιό Σαρκοζί, που θα μείνει σε 5άστερο ξενοδοχείο, θα παρελάσουν από το Byblos o πολύς Νάτσο Σοτομαγιόρ με ατμοσφαιρικές μελωδίες που κουβαλάνε έντονο άρωμα από την Τουλούμ του Μεξικού, ο Κέβιν Γιοστ και άλλοι γνωστοί παραγωγοί.
Alemagou

Ο «μαύρος» Μωυσής των 800.000 ευρώ

Το προσωνύμιο Black Moses δηλαδή «μαύρος Μωυσής» που είχε αποδοθεί στον θρυλικό μουσικό Άϊσακ Χέις, μια εμβληματική μορφή της Soul ταιριάζει λένε πολλοί και στον Black Coffee, έναν από τους πιο διάσημους dj’s του κόσμου.

Σταθερός στην Μύκονο τα τελευταία χρόνια, φέτος θα εμφανιστεί έξι φορές στο Santanna στην Παράγκα, τρεις φορές τον Ιούλιο ξεκινώντας από τις 15 του μήνα (ακολουθούν οι 22 και 29 και άλλες τρεις τον Αύγουστο στις 5, στις 12 και στις 19 του μήνα).

Το ποσό που φέρεται ότι θα αποκομίσει για τα έξι live είναι 800.000 ευρώ παίζοντας σε ένα απο τα μεγαλύτερα beach club του νησιού, ενώ θα μείνει σε βίλα και θα αφιχθεί με lear jet.
Black coffee

Τα λεγόμενα top τραπέζια μια ανάσα από το booth που ο Black Coffee θα παίζει τις afrohouse μουσικές του κοστολογούνται στις 25.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν αυτά των 10.000 και αυτά των 8.000 ευρώ.

To Alemagou και ο Scorpios συνεχίζουν στα γνωστά μουσικά format που μας έχουν συνηθίσει στα πάρτι τους με το πρώτο να έχει στο φετινό line-up του τον πολύ Solomun, έναν εκ των κορυφαίων dj που θα εμφανιστεί τέλος Αυγούστου, τον Kaz James και άλλα «ψαγμένα» ονόματα.
Scorpios

Στον Scorpios που άλλαξε τα δεδομένα της διασκέδασης στην Μύκονο, ο Valeron με την μπάντα του και οι Bedouin είναι οι μπροστάρηδες και το φετινό καλοκαίρι, συνεπικουρούμενοι και από άλλους.

Τέλος το πιο διαχρονικό κλαμπ του νησιού, το Cavo Paradiso φιλοξενεί μεταξύ πολλών, τον πολύ Bob Sinclar που έπαιξε στο opening πάρτι του Nammos στις Κάννες, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Steve Aoki αλλά και τον Eric Prydz, γνωστός για το «Opus» ένα τραγούδι σήμα-κατατεθέν του νησιού τα τελευταία χρόνια που θα ανέβει στα decks στις 12 Ιουλίου.
Eric Prydz

Ο Γερμανός και η σαμπάνια των 130.000 ευρώ!

Την Τετάρτη το βράδυ, στο Lio της Μυκόνου, ένας Γερμανός επιχειρηματίας το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό τρέλανε θαμώνες και προσωπικό όταν παρήγγειλε μια 30λιτρη σαμπάνια Armand de Brignac η οποία είχε τιμή καταλόγου 130.000 ευρώ.



Ο σερβιτόρος μάλιστα φέρεται να τον ρώτησε δύο φορές αν ήθελε την συγκεκριμένη σαμπάνια, την οποία έφεραν τέσσερις συνάδελφοί του για να την ανοίξουν και να την σερβίρουν στην παρέα των οχτώ ατόμων που ήταν μαζί με τον επιχειρηματία.

Μάλιστα, εκτός από την παρέα, ήπιαν και αρκετοί τυχεροί θαμώνες του γνωστού καμπαρέ ώστε να τελειώσουν τα τριάντα λίτρα της πανάκριβης σαμπάνιας που ανήκει σαν brand στον διάσημο ράπερ Jay Z.

Ο συνολικός λογαριασμός του Γερμανού φέρεται να άγγιξε τα 150.000 ευρώ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπαθούσαν να θυμηθούν πότε είχε ανοιχτεί ξανά 30λιτρη Armand de Brignac στη Μύκονο.

To ίδιο σκηνικό είχε γίνει τελικά πριν από έξι τουλάχιστον χρόνια στο Nammos, σε μεγάλο πάρτι και τότε την κουβαλούσαν στην παραλία μέσα σε ειδική σαμπανιέρα έξι σερβιτόροι.


Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις

Εκλογές στη Βρετανία: Πώς η συντριβή των Συντηρητικών οδήγησε στην αλλαγή των Εργατικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr