Ραλφ Σουμάχερ: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του - «Ακουγα τις φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο»

Ο ίδιος ο πρώην πιλότος της F1 αρνείται τις κατηγορίες και λέει πως η Κόρα Σουμάχερ γνώριζε την αλήθεια, έναν χρόνο πριν το come out

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην γερμανική showbiz οι δηλώσεις της Κόρα Σουμάχερ, πρώην συζύγου του Ραλφ Σουμάχερ, αστέρα της F1 και αδερφού του Μίκαελ Σουμάχερ, μετά την αποκάλυψή του πως είναι ομοφυλόφιλος. Τις αιτιάσεις αυτές ο ίδιος αντικρούει.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη Κόρα, έναν μήνα μετά το coming out του, μίλησε στο γερμανικό περιοδικό Spiegel για τη δική της πλευρά και τα βιώματά της από την σχέση της με τον Ραλφ Σουμάχερ κατά τα 14 χρόνια που ήταν παντρεμένοι, μέχρι το διαζύγιό τους το 2015. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Ντέιβιντ, που επίσης ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του όσον αφορά στην ενασχόληση με την οδήγηση.

Τι ισχυρίζεται η Κόρα Σουμάχερ για τον πρώην συζυγό της - «Άκουγα τις φήμες, αλλά μου έλεγε ότι τα φαντάζομαι όλα»

Ο 49χρονος Ραλφ Σουμάχερ αποκάλυψε τον Ιούλιο ότι έχει σχέση με τον Γάλλο επιχειρηματικό του διευθυντή, Ετιέν, στα social media, με τον οποίο φέρονται να είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια.


Ενώ, ωστόσο, υπήρχε η πεποίθηση ότι η πρώην σύζυγός του γνώριζε τη συνθήκη αυτή πριν την ανάρτηση, η Κόρα ισχυρίζεται ότι το ανακάλυψε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στο Spiegel σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 16 Αυγούστου, προσέθεσε, επίσης, ότι «χειραγωγήθηκε» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους από τον ίδιο, όταν τον ρωτούσε αν αλήθευαν οι φήμες που είχε ακούσει για το ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην F1, υπήρχαν πολλές φήμες. Του ζήτησα να διευκρινίσει αν αυτά που λέγονταν ήταν αλήθεια, αλλά πάντα το αρνιόταν, λέγοντάς μου ότι τα φαντάζομαι όλα και ότι ίσως χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια. Όταν όμως έκανε την ανακοίνωση, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά. Το coming out επηρεάζει πάντα τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης την πρώην συζύγου με την οποία είχες ένα παιδί», δήλωσε η Κόρα.

«Σήμερα αισθάνομαι ότι με χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του γάμου και ότι σπατάλησα τα καλύτερα χρόνια μου. Ρωτάω τον εαυτό μου: Ήταν ειλικρινής μαζί μου; Με αγαπούσε; Τον εμπιστεύτηκα τυφλά και γι’ αυτό ο λόγος του ήταν νόμος για μένα», συμπλήρωσε.

Διαψεύδει τις δηλώσεις της ο Ραλφ Σουμάχερ - Ισχυρίζεται ότι η Κόρα γνώριζε από πέρσι τι συνέβαινε

Από την πλευρά του, ο Ραλφ Σουμάχερ, σε μια νέα ανάρτησή του στο Instagram, αντικρούει  τις δηλώσεις της Κόρα που έκανε. Την κατηγόρησε μάλιστα ότι είπε ψέματα και μοιράστηκε ένα ιδιωτικό ιστορικό συνομιλίας ως υποτιθέμενο αποδεικτικό στοιχείο.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Ραλφ Σουμάχερ, της οποίας το περιεχόμενο παραθέτει ο ιστότοπος.20min.ch, γράφει τα εξής: «Με όλα τα μπρος-πίσω, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η Κόρα μας συνεχάρη τον Σεπτέμβριο του 2023 γιατί νόμιζε ότι είχαμε παντρευτεί».

Ως υποτιθέμενο αποδεικτικό στοιχείο, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης του υποτιθέμενου ιστορικού WhatsApp του συντρόφου του με την Κόρα. Σε αυτό λέγεται ότι τους έδωσε συγχαρητήρια για έναν υποτιθέμενο γάμο, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ. Ο Ετιέν λύνει την παρεξήγηση στη συνομιλία, οπότε η υποτιθέμενη Κόρα απαντά: «Ό,τι κι αν είναι, χαίρομαι για σένα».


Πιστεύει ότι είναι ντροπή για τον Ετιέν και τον ίδιο που «διαδίδει τόσα ψέματα» και συνεχίζει: «Θέλουμε απλώς να μείνουμε μόνοι».

Ωστόσο, η Κόρα Σουμάχερ αντέδρασε στην ανάρτηση του πρώην συζύγου της στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής. Στην ιστορία της στο Insta γράφει: «Αυτό ήταν η τελευταία μου προσπάθεια να μάθω τουλάχιστον την αλήθεια από αυτόν». «Πόσο αξιολύπητος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να δημοσιεύει παράνομα προσωπικά μηνύματα WhatsApp για να κρύψει την αλήθεια;», συνεχίζει.

Η στάση του γιου τους – Στηρίζει τον πατέρα του

Παρά την εμφανή διαμάχη που έχει επικρατήσει ανάμεσα στους γονείς του, ο 22χρονος γιος τους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στον πατέρα του.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, ο Ντέιβιντ Σουμάχερ μοιράστηκε την υποστήριξή του στον πατέρα του, όταν εκείνος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρήκες κάποιον με τον οποίο πραγματικά νιώθεις ότι αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής, άσχετα αν είναι άνδρας ή γυναίκα» έγραψε, προσθέτοντας: «Είμαι 100% μαζί σου μπαμπά και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια», συνεχίζει.

Ειδήσεις σήμερα:

Καντίροφ: Εξόπλισε με πολυβόλο ένα Tesla Cybertruck - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση από πρόθεση τεσσάρων πυρκαγιών

Κλέλια Ανδριολάτου: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κίμωλο, χορεύει ζεϊμπέκικο και γεμίζει το Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr