Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, το love story, ο γάμος, τα δύο παιδιά και το άδοξο τέλος της σχέσης τους

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, το love story, ο γάμος, τα δύο παιδιά και το άδοξο τέλος της σχέσης τους

Η πρώτη γνωριμία, ο έρωτας, η κρυφή τελετή στις Σπέτσες, τα δίδυμα και η κρίση που έφερε τον χωρισμό της υπουργού Τουρισμού με τον συνθέτη

arthrou-kefalogianni
Το βράδυ της 2ας Σεπτεμβρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη έλαμπε από χαρά και ευτυχία στο Ηρώδειο, βλέποντας τον άντρα της ζωής της στην σκηνή του ρωμαϊκού θεάτρου. Η συναυλία του, ένας φόρος τιμής στο ρεμπέτικο, το fado, τα blues και το tango, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και η ίδια έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του μετά το τέλος της βραδιάς. 24 μέρες μετά, η είδηση του χωρισμού τους ήταν «κεραυνός εν αιθρία».

kefalogianni-matsas__1_


Το τι μεσολάβησε αυτές τις τρεις εβδομάδες και τρεις ημέρες είναι ασφαλώς κάτι που γνωρίζει μόνο το πρώην ζευγάρι, αφού φέρεται να έχουν κινηθεί οι διαδικασίες του διαζυγίου. Η υπουργός Τουρισμού, στην ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα το απόγευμα, δεν ανέφερε τη λέξη «διαζύγιο» αλλά έγραψε, μεταξύ άλλων: «Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου» -μία κρίση που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της κυρίας Κεφαλογιάννη στην Ιαπωνία.

Κλείσιμο
kefalogianni-matsas__4_




Δεν είναι λίγοι, πάντως, αυτοί που πιστεύουν ότι η πολιτικός έκανε αρκετά πιο εξωστρεφή τον επιτυχημένο συνθέτη, ο οποίος, την βραδιά που γνωρίστηκαν πριν απο πέντε χρόνια, τότε που κατά κάποιο τρόπο άρχισαν όλα, δεν ήξερε καν τι δουλειά έκανε η γυναίκα που καθόταν δίπλα του.

kefalogianni-matsas__5_


Ο έρωτας και ο γάμος

Σε εκείνο το κάλεσμα της Χρυσής Βαρδινογιάννη, η οποία είναι πρώτη ξαδέρφη με την Όλγα Κεφαλογιάννη, η τελευταία συνεχάρη τον συνθέτη για την δουλειά του. Ο Μίνως Μάτσας αφού την ευχαρίστησε, την ρώτησε με τι ασχολείται η ίδια, αφήνοντάς την έκπληκτη αρχικά, μέχρι να αντιληφθεί ότι απέναντί της είχε έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ασχολιόταν πολύ με τα κοινά.

Υπήρχε όμως αυτή η χημεία ανάμεσα στους δύο σε αυτό το πρώτο συναπάντημα, που ήταν η αρχή για να συναντηθούν ξανά και ξανά μετά από κάποιο διάστημα. Αμφότεροι μετρούσαν ήδη ένα διαζύγιο, η Κεφαλογιάννη με τον κοσμηματοπώλη Μάνο Πενθερουδάκη και ο Μάτσας με την ηθοποιό Μαρία Κίτσιου.

Το ειδύλλιο φούντωσε, παρ' όλο που και οι δύο αρχικά δεν το επιβεβαίωναν, ειδικά η Όλγα Κεφαλογιάννη - και λίγο πριν από το lockdown για τον κορωνοϊό, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

kefalogianni-matsas__2_
kefalogianni-matsas__7_


Η καραντίνα τους έφερε ακόμη πιο κοντά, περνούν πολλές ώρες μαζί, βλέπουν φίλους όποτε αυτό είναι εφικτό, ενώ ο Μίνως Μάτσας της έκανε πρόταση γάμου τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στις 10 του ιδίου μήνα, κατά την διάρκεια της συναυλίας του συνθέτη στη Ρωμαϊκή Αγορά, όταν κάθισε στο πιάνο για να παίξει το κομμάτι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», είπε, κοιτώντας την Όλγα: «Εύχομαι όποιος έχει βρει τον άνθρωπό του να τον κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν είναι, Όλγα;».

Δεν θέλουν να  κάνουν έναν κλειστό γάμο, τελικά όμως το μυστήριο θα τελεστεί στις 2 Μαΐου του 2021 στις Σπέτσες, παρουσία του δημάρχου του νησιού. Κουμπάρα είναι η Χρυσή Βαρδινογιάννη, την οποία συνόδευε ο τότε σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, το «παρών» δίνουν μόνο οι δύο οικογένειες των νεόνυμφων και ακολουθεί τραπέζι στην κατοικία της οικογένειας Μάτσα.

Η σημερινή υπουργός ήταν έγκυος και, όπως είχε δηλώσει εκείνες τις μέρες, «είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα την στιγμή που πραγματικά το θέλεις και περιμένω να βιώσω αυτή την μοναδική ευτυχία».

kefalogianni-matsas__3_


Στις 6 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του Μίνωα, του κάνει το πιο όμορφο δώρο, φέρνοντας στη ζωή ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και όλα μοιάζουν να κυλούν ιδανικά στη ζωή τους.

Διαζύγιο προ των πυλών

Μια ζωή, η οποία αλλάζει πολύ με τον ερχομό των παιδιών, καταφέρνουν όμως να βρουν τις ισορροπίες που είχαν και πριν τον ερχομό των διδύμων τους.

Μέχρι την σημερινή δημοσιοποίηση του επερχόμενου διαζυγίου, τίποτε δεν έδειχνε τα σύννεφα, πόσο μάλλον την ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στους δύο πρώην πλέον συζύγους.

kefalogianni-matsas__6_


Η Όλγα Κεφαλογιάννη φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει τις διαδικασίες, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά τους, αφού είναι πεπεισμένη ότι γάμος της δεν σώζεται.
Φέρεται να έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες μέσω των δικηγόρων της, όπως και ο Μίνως Μάτσας, που βιώνει μία πρωτόγνωρη γι’ αυτόν δημοσιότητα, την οποία θα πρέπει να χειριστεί, αφού θεωρείται βέβαιο ότι οι lifestyle εκπομπές θα τον αναζητήσουν επιμόνως.

Σαφώς και δεν είναι καθόλου ταυτισμένος με κάτι τέτοιο, έχοντας μάθει να μιλάει μόνο για την επαγγελματική του ζωή και όταν εμφανίστηκε στο The Tonight Show πέρυσι, παραδέχθηκε ότι «με έπεισε η Όλγα να το κάνω», μιλώντας πολύ ανοιχτά για όλα λέγοντας ότι η γυναίκα του «προέρχεται από έναν άλλο κόσμο τελείως διαφορετικό και πολύ καινούργιο για μένα».

Όπως είπε σε εκείνη τη συνέντευξη, κατάφερε να «κλέψει» λίγο από το επικοινωνιακό της χάρισμα, το οποίο σίγουρα θα του χρειαστεί την επόμενη περίοδο.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης