Εβελυν Καζαντζόγλου: Αγοροκόριτσο σε κορμί γυναικάρας

Εβελυν Καζαντζόγλου: Αγοροκόριτσο σε κορμί γυναικάρας

1,79 ύψος. Κορίτσι που κάνει δύο και τρεις και τέσσερις δουλειές. «Ο κόσμος νομίζει ότι κάνω διακοπές ασταμάτητα επειδή βλέπει τις φωτογραφίες στα social media, αλλά  δεν έχω πάρει ούτε ένα Σαββατοκύριακο off. Και να φανταστείς ότι πέρυσι δεν έκανα καν διακοπές. Δουλεύω ασταμάτητα»

Εβελυν Καζαντζόγλου: Αγοροκόριτσο σε κορμί γυναικάρας
Μοντέλο, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά κυρίως καλό παιδί που θέλει να καταφέρει να σταθεί στα δικά του πόδια και μετά να κάνει οικογένεια και  παιδιά. Η Εβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα αγοροκόριτσο σε σώμα κορίτσαρου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει στην Κύπρο. Μένει στη Λευκωσία αλλά ονειρεύεται τη Λεμεσό. Παρουσιάζει την εκπομπή «Dress Room» με τον Νικόλα Ιωαννίδη στο MAD Κύπρου, κάνει καθημερινή τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή στον Deejay 935 και γράφει στο blog www.must.com.cy. συμβουλές μόδας και ομορφιάς. Αν της πεις ότι μάλλον δουλεύει πολύ, θα σου πει ότι ο χειμώνας έρχεται με περισσότερες υποχρεώσεις. «Θα παρουσιάσω τα αντρικά καλλιστεία στο SIGMA. Θα ξεκινήσει μέσα Νοέμβρη να προβάλλεται. Θα είναι μια εκπομπή σαν το “Next Top Model” για την ανάδειξη του Mister Cyprus. Στα δέκα επεισόδια θα έχω τον ρόλο της παρουσιάστριας». 

Κλείσιμο


Τέσσερα χρόνια στην Κύπρο πέρασαν δύσκολα ή είναι μια κοπέλα που προσαρμόζεται εύκολα παντού; «Στην αρχή φυσικά δυσκολεύτηκα. Δεν ήξερα κανέναν. Κανέναν! Μου έλειπαν οι δικοί μου άνθρωποι. Ναι, ένιωθα απίστευτη μοναξιά. Πήρα σκύλο κι έτσι ξεκίνησα να βγαίνω από το σπίτι, τον Man, γιατί είναι ο άντρας του σπιτιού. Και το έριξα στο γυμναστήριο. Πολύ γυμναστήριο. Μόλις είχε τελειώσει η πρώτη μου σεζόν στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας. Είχα δεθεί με την ομάδα και τα παιδιά, μου είχαν προτείνει να συνεχίσω στην εκπομπή, αλλά δέχτηκα αυτή την πρόταση από την Κύπρο. Απάντησα θετικά γιατί αγαπώ πολύ το MAD και γιατί θα ήταν πολύ καλό για το βιογραφικό μου. Στο τελευταίο επεισόδιο του “ΦΜ Live” έκλαιγα. Εκτιμώ τους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο και μου μαθαίνουν πράγματα”». Μα δεν είναι η τηλεόραση ένας ανταγωνιστικός χώρος γεμάτος πισώπλατες μαχαιριές; «Ευτυχώς έχω βιώσει μόνο την υγιή πλευρά της τηλεόρασης. Και από το MAD που έφυγα, ξαναγύρισα». 



Το όνειρό της ήταν να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες; «Καμία σχέση. Ημουν αγοροκόριτσο. Μου φόρεσαν μια μέρα τακούνια. Εγώ γεννήθηκα στη Σκωτία, η μαμά μου είναι από εκεί. Οταν ήρθα στην Αθήνα έκανα διαφημιστικά. Ημουν πολύ μικρή. Αλλά από τα 15-16 ξεκίνησα το modeling. Εκανα πολλές δουλειές σε Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη και Μιλάνο. Εκανα πασαρέλα για Agent Provocateur, έκανα fittings και δούλευα στο showroom του Jean-Paul Gaultier. Ημουν τυχερή, δούλευα. Εκανα καμπάνια με το Olay και την εταιρεία Lipsy όταν έμενα στο Λονδίνο. Το αγάπησα το Λονδίνο και με αγάπησε κι εκείνο. Δυσκολεύτηκα, όμως, είχα πρόβλημα με την επιδερμίδα μου και πολλές μέρες καθόμουν σπίτι για να συνέλθει το δέρμα μου. Μόλις έφτασα 23-24 ένιωσα ότι μεγάλωσα και άρχισα να ψάχνομαι. Τότε μπήκε στη ζωή μου το MAD». 

Στα Playmate έλαβε μέρος για την αναγνωρισιμότητα; «Δεν με ενδιέφερε ο τίτλος σίγουρα. Χρειαζόταν να περάσω τη διαδικασία. Δεν ονειρευόμουν τη στέψη, αλλά ο τίτλος θα ανέβαζε το κασέ μου ως μοντέλο. Μετά ήρθαν οι φωτογραφίες στα περιοδικά. Μου άνοιξαν πόρτες για το εξωτερικό και κάθε φωτογραφία την πληρωνόμασταν. Συνεργάστηκα με τον Coutayar και έβρισκα δουλειές στο εξωτερικό με αυτές τις φωτογραφίες». 



Υπήρξε κάποιος προσωπικός λόγος που την έκανε να αφήσει την Ελλάδα; «Κανένας. Ημουν πανευτυχής. Μόλις είχα μετακομίσει σε ένα σπίτι που ήθελα, και μου έκαναν πρόταση να ανανεώσω στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας. Ολα πήγαιναν περίφημα. Και τότε ήρθε η πρόταση του MAD - και το MAD είναι η αδυναμία μου. Ενιωθα ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και αποφάσισα να το ζήσω. Τέσσερα χρόνια μετά μπορώ να σου πω ότι μάλλον εδώ θα μείνω. Εχω πλέον οικογένεια εδώ, μου άνοιξαν το σπίτι τους, με έβαλαν στο οικογενειακό τραπέζι, με έχουν αγκαλιάσει».

Παρότι της έχουν κολλήσει την ταμπέλα «sexy» συμπεριφέρεται περισσότερο σαν κορίτσι της διπλανής πόρτας. «Δεν περπατάω στον δρόμο και λέω “πόσο σέξι είμαι!” τινάζοντας το μαλλί πίσω. Για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης και της δουλειάς βέβαια θα υιοθετήσω ένα ύφος. Τη δουλειά μου την υπηρετώ και τη σέβομαι. Μπορεί να χωρίζω, να είμαι άρρωστη, αλλά στη δουλειά δεν θα φανεί τίποτα. Οπως και στο σπίτι μου, αν έχει συμβεί κάτι άσχημο στη δουλειά, το αφήνω έξω από την πόρτα. Είμαι ένα χαλαρό κορίτσι».



Και πώς αντιμετωπίζει τις φωτογραφίες στα εξώφυλλα και τις φήμες για ερωτικούς δεσμούς στα sites; «Εχω δυνατό στομάχι. Είμαι σχεδόν δεκαπέντε χρόνια στη δουλειά, ξέρω τι ακριβώς θα γράψουν και γιατί θα το κάνουν. Θα ήμουν γελοία αν σου απαντούσα “αχ, σοκαρίστηκα όταν διάβασα το τάδε ή όταν είδα τη δείνα φωτογραφία”. Αλλά όταν βλέπω πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα ρωτήσω "γιατί το έκανες;”. 

Σχεδόν τριάντα και πόσο κοντά ή όχι βρίσκεται το όνειρο μιας οικογένειας; «Θέλω να κάνω οικογένεια. Βέβαια, δεν μπορώ να σου πω ότι με φαντάζομαι με φουσκωμένη κοιλίτσα τώρα. Το ζητούμενό μου είναι να βρω έναν ισορροπημένο σύντροφο, όχι να ντυθώ νύφη. Δεν είναι αυτό το άγχος μου, πότε θα παντρευτώ δηλαδή. Θέλω να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου».
Αυτό το σώμα τι θυσίες απαιτεί; «Μέχρι τα 19-20 έκανα ιππασία εμποδίων. Είχα μπούτια, δυνατά πόδια και γυμνασμένη πλάτη. Οταν σταμάτησα το άθλημα, έκοψα τους υδατάνθρακες, μέσα σε έξι μήνες έχασα μυϊκό ιστό και έτσι έγινε το σώμα που έχω σήμερα. Θα σου πω όμως την αλήθεια. Δεν έχω προσέξει ποτέ. Ούτε μια μέρα στη ζωή μου. Ούτε η μητέρα μου έχει κυτταρίτιδα, μάλλον είναι γονιδιακό. Δεν μπορώ να βάλω κιλά. Είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου. Είμαι 1,79 και 56 κιλά». 



Τι θα κάνει αυτό το καλοκαίρι; «Τον Αύγουστο θα κάνω διακοπές. Μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι κάνω ασταμάτητα διακοπές, αλλά δεν έχω σταματήσει ούτε μια μέρα να δουλεύω. Μέχρι και στις παραλίες βγάζαμε links. Το έχω ανάγκη. Πέρυσι δεν έκανα ούτε μια μέρα διακοπές». 

Δηλώνει single; «Ναι, είμαι single. Και δεν έχω άγχος!». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης