Κωνσταντίνος - Αγγελος Γαβριάς: Ο Ωραίος Ελληνας της Volkswagen

Κωνσταντίνος - Αγγελος Γαβριάς: Ο Ωραίος Ελληνας της Volkswagen

Γιος Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία, κατάφερε να γίνει μοντέλο σε διεθνείς καμπάνιες μεγάλων εταιρειών, όπως της Volkswagen, της Diesel, αλλά και των οίκων Ιceberg και Just Cavalli

Κωνσταντίνος - Αγγελος Γαβριάς: Ο Ωραίος Ελληνας της Volkswagen
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε σπάνια ένας Ελληνας έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστεί σε διεθνείς καμπάνιες μεγάλων εταιρειών και οίκων. Ο Κωνσταντίνος-Αγγελος Γαβριάς, όμως, τα κατάφερε - και μάλιστα καθόλου τυχαία. «Το γεγονός ότι μεγάλωσα στη Γερμανία έπαιξε αναμφισβήτητα τον ρόλο του», λέει ο ίδιος. «Μιλάω γερμανικά, δεδομένο που επηρέασε την επιλογή μου στο λανσάρισμα του νέου Τiguan, αυτοκινήτου της Volkswagen. Το βασικό κριτήριο είναι να τηρείς τις προδιαγραφές. Αν ξέρεις και τη γλώσσα τους, τα πράγματα γίνονται ακόμα ευκολότερα», συμπληρώνει.

Γεννημένος στη Γερμανία, σπούδασε αρχικά Οικονομικά με την προοπτική να ακολουθήσει τον δρόμο του τραπεζίτη πατέρα του. Ομως η φωτογραφία τον συνεπήρε και συνέχισε την επαγγελματική του πορεία ως φωτογράφος. Με τον χώρο της μόδας ασχολήθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 18 ετών. Είχε όλες τις προδιαγραφές, γι’ αυτό και το τόλμησε. «Ηταν ένας άγνωστος και ενδιαφέρων κόσμος. Μπήκα με το “καλημέρα σας” στα βαθιά, καθώς δεν πρόλαβα καλά-καλά να ενταχθώ στο δυναμικό του πρακτορείου μου και οι προτάσεις ακολουθούσαν η μία την άλλη», διηγείται. Ετσι, μέσα σε λίγους μόλις μήνες ο Κωνσταντίνος-Αγγελος βρέθηκε να κάνει επίδειξη μόδας για την Diesel και αργότερα για τους οίκους Iceberg και Gas. Η καριέρα του απογειώθηκε όταν περπάτησε στην πασαρέλα για τον Just Cavalli. «Οταν κάνεις αυτή τη δουλειά δεν σε ενδιαφέρει τόσο πόσο μεγάλος είναι ο πελάτης, αλλά να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου, ξεχωρίζεις στον χώρο και αρχίζεις να διαγράφεις ανοδική πορεία», λέει χαμογελώντας

Κλείσιμο

Ελληνικό DNA, γερμανική πειθαρχία

Σήμερα ο Ελληνογερμανός Κωνσταντίνος-Αγγελος διαθέτει στο book του σημαντικές συνεργασίες. Μοντέλο του PMA Hamburg, το όνομά του συζητήθηκε όταν η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen τον επέλεξε για τη νέα της καμπάνια, σε μια εποχή όπου δεν αποτελούσε προσόν το να είσαι Ελληνας στη Γερμανία... «Η αλήθεια είναι ότι ο λαός της Γερμανίας μάς έχει παρεξηγήσει. Πολλοί Γερμανοί μιλούν για εμάς απαξιωτικά, καθώς τέτοια μηνύματα εισπράττουν τόσο από τους πολιτικούς τους όσο και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Υπάρχει όμως και ο αντίποδας. Ενα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό Γερμανών που όχι μόνο μας συμπαθούν αλλά δηλώνουν και φιλέλληνες. Είναι αυτοί που έχουν μελετήσει την Ιστορία μας και κάθε χρόνο έρχονται στην Ελλάδα», λέει ο ίδιος.

Ο Κωνσταντίνος-Αγγελος δεν διστάζει να πει ότι είναι Ελληνας στην ψυχή, ομολογεί όμως ότι διαθέτει στοιχεία και από τους Γερμανούς: «Διαθέτω καθαρόαιμο ελληνικό DNA καθότι, αν και γεννημένος στη Γερμανία, έχω μεγαλώσει με τον ελληνικό τρόπο ζωής. Από τους Γερμανούς, όμως, έχω πάρει κάποια καλά στοιχεία. Για παράδειγμα, την πειθαρχία, τη συγκροτημένη σκέψη και την οργανωτικότητα που με βοήθησαν να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του υψηλού ανταγωνισμού».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης