Τι να περιμένουμε στο μεγαλύτερο Tech event στην Ελλάδα: VAIM

To VAIM είναι το μεγαλύτερο event για Startups και επενδυτές που λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα και κάθε φορά είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Πάνω από 50 επενδυτές από την Ελλάδα και την Αμερική και πάνω από 25 sponsors, μπορούμε να μιλάμε για το μεγαλύτερο Startup & Entrepreneurship event που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα.

To VAIM είναι το μεγαλύτερο event για Startups και επενδυτές που λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα και κάθε φορά είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Στα προηγούμενα VAIM είχαμε από δημιουργούς του Hollywood που έχουν κερδίσει Oscars να μιλούν για storytelling µέχρι ομάδες ατόμων που προσπαθούν να αγοράσουν μία ομάδα NBA μέσω Blockchain.

Φέτος θα δούμε Startups να περνάνε μέσα από ένα “Silicon Valley” bootcamp και μετά να αναζητούν χρηματοδότηση στην “Έπαυλη των εκατομμυρίων”.

Ποιοι είναι πίσω από το VAIM

Το VAIM αν και έργο του Victor Chase (Γιάννη Βλαχογιάννη), του πιο διάσημου Έλληνα επενδυτή και επιχειρηματία (μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία πως ξεκίνησε το VAIM) υποστηρίζεται από αρκετές μεγάλες εταιρείες.

Ο μοναδικός χώρος για την πρώτη μέρα του event, είναι μία χορηγία του The Egg και τα ποτά της δεύτερης μέρας είναι από την KLEOS - ένα μοναδικό premium Mastiha Spirit με ελληνίδα founder - την Effie Panagopoulos.

Η Cloudevo ανέλαβε το digital virality της διοργάνωσης και η Unlock τον αλγόριθμο για να φιλτραριστούν οι Startups.

Η JabLabs έχει αναλάβει την διοργάνωση της δεύτερης μέρας και φυσικά η Άννη Παναγιωτοπούλου της Slash ανέλαβε το outreach για τις Startups που θα συμμετέχουν στο event.

Ακόμα, αυτή την χρονιά το event είχε περισσότερους media sponsors όπως το Πρώτο Θέμα, MadTV, MadRadio και το TV100 και οι N&T ανέλαβαν το media coverage. 

Η Evline, μία Silicon Valley design και engineering εταιρεία, με γραφεία στην Ελλάδα με αρκετά μεγάλα έργα και πολλούς μηχανικούς, έχει στείλει δύο General Partners από το San Francisco - τον Μάριο Αναπλιώτη και τον Stratos Davlos - και οι δύο τεράστια ονόματα στις επενδύσεις και στο A.I.

Η MystenLabs στέλνει δύο mentors για την πρώτη μέρα (τους Yannis Alvanopoulos και Dimitris Alexiadis) και φυσικά θα βρίσκεται στο χώρο για να προσλάβει κόσμο για την blockchain πλατφόρμα της. Όσοι ενδιαφέρονται, ας έρθουν την πρώτη μέρα να μιλήσουμε με την ομάδα της MystenLabs. 

Η Jill Douka και η Global Academy of Coaching θα προσφέρουν mentoring για απαραίτητα skills που χρειάζονται οι founders, η Athena Dova θα βοηθήσει τις Startup να βελτιώσουν τα presentation skill τους και ο Τόλης Αϊβαλής θα βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες να φτιάξουν ένα social marketing strategy.

To event είναι δωρεάν για όλους και απλά πρέπει να κάνετε μία εγγραφή εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr