Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα Garmin Fenix 7/ Epix Pro;

Κορυφαία ποιότητα υλικών, ανθεκτικότητα, καινοτόμες λειτουργίες και ασυναγώνιστη αυτονομία μπαταρίας είναι αυτά που κάνουν κάθε μοντέλο της σειράς Fenix και Epix να ξεχωρίζει.


Sponsored Content

Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια κυκλοφορίας της εμβληματικής σειράς Fenix από την Garmin, οι τελευταίες προσθήκες Fenix 7 Pro και το αδερφάκι του Epix Pro παραμένουν στην κορυφή της προτίμησης των αθλητών, των φίλων της περιπέτειας αλλά και όσων επιθυμούν ένα smartwatch που να ξεχωρίζει.

Κορυφαία ποιότητα υλικών, ανθεκτικότητα, καινοτόμες λειτουργίες και ασυναγώνιστη αυτονομία μπαταρίας είναι αυτά που κάνουν κάθε μοντέλο της σειράς Fenix και Epix να ξεχωρίζει. Εξοπλισμένα με αισθητήρες που περιλαμβάνουν αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα, multiband GPS, αξελερόμετρο, θερμόμετρο και χάρτες για πεζοπορία, σκι και γκολφ είναι έτοιμα για κάθε υπαίθρια περιπέτεια. Ο ενσωματωμένος φακός LED σε όλες τις εκδόσεις Pro σας φωτίζει το δρόμο σας και σας κάνει ορατούς στους άλλους όταν κινείστε στο σκοτάδι.
Προπονηθείτε με περισσότερες από 80 προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές που περιλαμβάνουν ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, ενδυνάμωση, τρίαθλο, γιόγκα, Pilates, ΗΙΙΤ, padel, kiteboarding, αναρρίχηση, μπάσκετ και πολεμικές τέχνες. Κατανοήστε πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας σε κάθε προπόνηση με μυϊκούς χάρτες ενδυνάμωσης, σύμβουλο αποκατάστασης και μέτρηση της επίδρασης κάθε προπόνησης. Βελτιώσετε την τεχνική σας στο τρέξιμο με μετρήσεις όπως δυναμική τρεξίματος και δρομική ισχύ από τον καρπό και σχεδιάστε την στρατηγική σας για τον αγώνα. Μελετήστε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση με μετρήσεις αντοχής και βαθμολογία ανάβασης για τις ανηφόρες.
Γνωρίστε δεδομένα για την υγεία και την ευεξία σας με ολοήμερη καταγραφή καρδιακής συχνότητας και μεταβλητότητας καρδιακών παλμών, οξύμετρο, ανάλυση και βαθμολογία ύπνου, στρες, αναπνοές, ενυδάτωση και θερμοκρασία. Δείτε πώς επηρεάζονται τα αποθέματα ενέργειάς σας από τις καθημερινές δραστηριότητες, την άσκηση, τον νυχτερινό και μεσημεριανό ύπνο και το στρες.
Με κλάση αδιαβροχοποίησης 10 ATM (100 μέτρα) και αυτονομία μπαταρίας smartwatch που ξεπερνάει τον ένα μήνα (ανάλογα με τις εκδόσεις), τα fenix και Epix θα καταγράφουν αδιάλειπτα τις δραστηριότητες σας και θα συμβαδίζουν με την απαιτητική σας καθημερινότητα. Βρείτε το μέγεθος που ταιριάζει στο δικό σας καρπό 42, 47 ή 51 χιλιοστά και επιλέξτε τα χρώματα και τα υλικά που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ. Ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο, φακός από ζαφείρι ή Power Glass™ συνθέτουν την εντυπωσιακή εμφάνιση των κορυφαίων smartwatch από την Garmin, ενώ διατίθενται και πολυτελείς εκδόσεις με λουράκια από δέρμα, μπρασελέ από τιτάνιο και με πλέξη ζακάρ.
Τα μοντέλα Fenix διαθέτουν οθόνη αφής MIP και δυνατότητες ηλιακής φόρτισης και φτάνουν τις 37 ημέρες αυτονομία μπαταρίας smartwatch με always on οθόνη (51 χιλ). Οι εκδόσεις Epix διαθέτουν εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής και η αυτονομία της μπαταρίας του με λειτουργία gesture φτάνει τις 31 ημέρες (51 χιλ).
Είτε λοιπόν, έφτασε η ώρα για εσάς να αποκτήσετε το πρώτο σας Epix ή Fenix, είτε είστε κάτοχοι ενός προγενέστερου μοντέλου της σειράς και θέλετε να αναβαθμιστείτε, η περίοδος των γιορτών είναι η πλέον κατάλληλη με την τιμή των Fenix 7 να ξεκινάει από 579€, των Fenix 7 Pro από 719€ και των Epix και Epix Pro από 719€ και 829€.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://garmin.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr