Το smartphone που φέρνει την Τέχνη στα χέρια μας

Το smartphone που φέρνει την Τέχνη στα χέρια μας

Ως αληθινό έργο Τέχνης, κάθε συσκευή της οικογένειας motorola edge 50 απογειώνει τη δημιουργικότητα και μέσα από τους πολυδύναμους A.I. φωτογραφικούς φακούς δίνει την ευκαιρία για να δούμε διαφορετικά τη ζωή μας στην πόλη, αλλά και να ταξιδέψουμε στην αγαπημένη μας ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

2024_motorola_edge_50_ultra_GALLERY_SHOOT__PROFESSIONAL_PHOTO_2

Sponsored Content 

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Αυτό είναι το καινούριο project της Motorola, που υπό τον τίτλο «The Art in your hands», αναδεικνύει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της, edge 50. Η Motorola προσκάλεσε φωτογράφους από 8 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Σερβία) να φανταστούν και να απαθανατίσουν την ομορφιά των πρωτευουσών τους, μέσα από τον φακό της κάμερας με τεχνητή νοημοσύνη που προσφέρουν τα edge 50 Pro και edge 50 Ultra. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική προοπτική για την τέχνη, το στυλ και το design του αστικού τοπίου, αλλά και μια μεταμόρφωση του κινητού σε καμβά, που αποκαλύπτει την κρυμμένη -και αθέατη πολλές φορές- ομορφιά των πόλεων. Το πρώτο μέρος του project μόλις έγινε διαθέσιμο και παρουσιάζει φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το edge 50 Pro. Αργότερα, θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο μέρος του έργου, οπότε οι χρήστες θα μπορούν να θαυμάσουν την ομορφιά των 8 πρωτευουσών, όπως θα αποτυπωθεί αυτή τη φορά με τη βοήθεια του edge 50 Ultra.

IMG_20240316_091458633_HDR

Από την Ελλάδα, στο project συμμετέχει ο Γιώργος Βένιος, που φωτογραφίζει το κέντρο της Αθήνας. Η μοναδική ματιά ενός φωτογράφου που ακολουθώντας πιστά το έμφυτο πάθος του για περιπέτεια έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τη φωτογραφική μηχανή του, απαθανατίζοντας την ομορφιά του φυσικού κόσμου όπου κι αν πάει. Η περιπλάνησή του στο Μοναστηράκι και το κέντρο της Αθήνας ήταν μια μαγική βόλτα που αποτυπώνει τον παλμό της πόλης, από την ασταμάτητη βοή της πλατείας στο Μοναστηράκι, γεμάτη ανθρώπους, πάγκους μικροπωλητών, χρώματα και μυρωδιά φαγητού, μέχρι την Ομόνοια την ώρα που τα χρώματα της δύσης τα κάνουν όλα μαγικά. Οι φωτογραφίες του Γιώργου με το Motorola edge 50 pro είναι διαθέσιμες εδώ και οι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να τις απολαύσουν, αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό, ψηφίζοντας για το αγαπημένο τους άλμπουμ φωτογραφιών. Έτσι, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι για 2 άτομα για να εξερευνήσουν μια αγαπημένη πόλη της Ευρώπης, αλλά και τις συσκευές edge 50 Pro και edge 50 Ultra ή τα νέα Moto buds.

MOTOROLA_colaj_fotografi__1_

H σειρά motorola edge 50 είναι σχεδιασμένη στη βάση μιας συνολικής αίσθησης αρμονίας. Το αποτέλεσμα είναι συσκευές που προσφέρουν υφές και καμπύλες, ευχάριστες στο άγγιγμα όσο και στο μάτι. Πλαισιωμένες από υλικά όπως πραγματικό ξύλο, ένα ειδικά σχεδιασμένο, χειροποίητο, ιταλικό πολυμερές φινίρισμα, αλλά και vegan σουέτ, προσφέρονται στις πιο σύγχρονες χρωματικές επιλογές, ενώ διαθέτουν προστασία από το νερό, κατά το πρότυπο IP683. Με την πρώτη παγκοσμίως επικυρωμένη κάμερα και οθόνη smartphone PantoneTM, εξαιρετικές δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη και κομψό σχεδιασμό, όλες οι συσκευές της σειράς edge 50 φέρνουν πραγματικά την Τέχνη στην καθημερινή ζωή.

2024_motorola_edge_50_ultra_NORDIC_WOOD_2_

Από τα μοντέλα που απαρτίζουν τη σειρά ξεχωρίζει το motorola edge 50 pro, που είναι εφοδιασμένο με σύστημα καμερών υψηλής ανάλυσης και εμπρόσθια κάμερα 50ΜΡ με αυτόματη εστίαση. Η κυρίως κάμερα διαθέτει το μεγαλύτερο διάφραγμα σε κινητό (f/1.4), που επιτρέπει να περάσει στον αισθητήρα 64% περισσότερο φως, για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα μακρινών λήψεων στα 10ΜΡ με 3x zoom και λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας αποτελεί μια προσθήκη που σπάνια απαντάται σε προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Χάρη στους φακούς της, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν καθαρά τη σκηνή από τριπλάσια απόσταση ή να αξιοποιούν τη λειτουργία Super Zoom, για εστίαση από 30x μεγαλύτερη απόσταση. Αν θέλουν να απαθανατίσουν μεγαλύτερο μέρος της εικόνας, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την υπερευρυγώνια κάμερα των 13ΜΡ ή να φτάσουν ακόμη και σε απόσταση μόλις 3 εκατοστών από το σημείο που τους ενδιαφέρει, χάρη στη λειτουργία Macro Vision. Το σύστημα καμερών του edge 50 pro περιλαμβάνει ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που συνοδεύουν τη συσκευή, μεταξύ των οποίων τη νέα Photo Enhancement Engine, Adaptive Stabilization, Auto Focus Tracking και Style Sync.

2024_motorola_edge_50_ultra_GALLERY_SHOOT__PROFESSIONAL_PHOTO_4

Το motorola edge 50 pro προσφέρει επίσης στους χρήστες κινηματογραφική εμπειρία, μέσα από τη σχεδόν πλήρους κάλυψης οθόνη pOLED 6,7” στα 144Hz με ανάλυση Super HD και πιστοποίηση HDR10+. Όμως, οι δυνατότητες της συσκευής δεν περιορίζονται στο οπτικό σκέλος, καθώς το motorola edge 50 pro προσφέρει ασύγκριτη ηχητική εμπειρία, υποστηρίζοντας την τεχνολογία Dolby Atmos για εξαιρετική πιστότητα ήχου. Σε συνδυασμό με τα ακουστικά moto buds+ υποστηρίζεται και η τεχνολογία Dolby Head Tracking. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει δύο μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία, ενώ η τεχνολογία Snapdragon Sound™ διασφαλίζει απροβλημάτιστη σύνδεση μέσω Bluetooth® χωρίς σκαλώματα ή καθυστέρηση απόκρισης.

2024_motorola_edge_50_ultra_NORDIC_WOOD

Εκτός της σειράς Edge 50, η παρουσιάζει τη νέα οικογένεια moto buds: τα moto buds+ με τεχνολογία Sound by Bose και τα moto buds. Τα νέα αυτά ακουστικά έρχονται να προσφέρουν μία ακόμη πιο ομαλή, συναρπαστική εμπειρία στο οικοσύστημα Motorola, υποστηρίζοντας τις τεχνολογίες Hi-Res Audio12 και Dynamic Active Noise Cancellation13, για υψηλής πιστότητας ήχο και ακύρωση θορύβου, μέσα από ένα σύγχρονο σχεδιασμό, ανθεκτικό στην επαφή με το νερό.

Αγκαλιάστε την τέχνη της ζωής με τη σειρά motorola edge 50. Ένα τηλέφωνο που μετατρέπει τη ζωή σε Τέχνη και που αποδεικνύει ότι η αποτύπωση του κόσμου μπορεί να είναι και όμορφη, αλλά και εύκολη. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης