Αναδιπλούμενο iPhone και iPad, γυαλιά AR: Όσα μας επιφυλάσσει η Apple μέχρι το 2027

Αναδιπλούμενο iPhone και iPad, γυαλιά AR: Όσα μας επιφυλάσσει η Apple μέχρι το 2027

Όσα αποκάλυψε ο οδικός χάρτης της Apple για τις συσκευές που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι και το 2027

shutterstock_2420699023
Ένας από τους πιο γνωστούς leaker του Χ (πρώην Twitter), o @Revegnus1 έφερε στο φως της δημοσιότητας έναν οδικό χάρτη της Apple, που αποκαλύπτει τα σχέδια της για όλες τις συσκευές που αναμένεται να κυκλοφορήσει πιθανώς μέχρι και το 2027.

Τι αποκαλύπτει ο οδικός χάρτης της Apple

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του χάρτη, που φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP, την φετινή χρονιά θα βλέπαμε την κυκλοφορία του Vision Pro και του πρώτου OLED iPad, στοιχείο που πράγματι επιβεβαιώθηκε με την κυκλοφορία του Vision Pro τον Φεβρουάριο και με τα πρώτα iPad με OLED οθόνη πριν λίγες εβδομάδες.

Παράλληλα τα ολοκαίνουργια iPhone 16 και iPhone 16 Plus αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη μνήμη RAM στα 8 GB συγκριτικά με τα 6 GB που χρησιμοποιούνται στο τωρινό iPhone 15. Ωστόσο, τα προηγμένα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max έχουν ήδη 8 GB μνήμη RAM.

Τα νέα iPhone 16 Pro αναμένεται να έχουν μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης.

Κλείσιμο
Από τις 6,3 ίντσες αναμένεται μα φτάσει στις 6,3 και από τις 6,7 ίντσες αναμένεται να φτάσει στις 6,9 για το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max αντίστοιχα.

Επιπλέον, ο οδικός χάρτης αναφέρει ότι φέτος θα δούμε την διπλή OLED οθόνη που χρησιμοποιείται στα δύο μοντέλα iPad Pro, που θα προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και καλύτερη φωτεινότητα.

Τι θα δούμε το 2025

Όσον αφορά τα νέα smartphone που αναμένεται να κυκλοφορήσει η εταιρεία κολοσσός, το iPhone SE 4 συγκαταλέγεται σε αυτά και έρχεται εξοπλισμένο με μια οθόνη 6,1 ιντσών και κάμερα 48 MP.

Τριπλό σύστημα κάμερας 48 MP, όπως εκείνο του iPhone 14 Pro Max, θα φέρει το iPhone 17 με μπροστινή κάμερα 48MP με OIS και Pol-less οθόνη, για την πιο φωτεινή ανάλαφρη smartphone εμπειρία.

Τι να περιμένουμε για το 2026

Σύμφωνα με τον εν λόγω χάρτη, το 2026 θα είναι η χρονιά που θα δούμε το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone με εξωτερική οθόνη 6 ιντσών και εσωτερική 8 ιντσών και LLW DRAM για μειωμένες καθυστερήσεις κατά την χρήση.

Τα iPhone 17 Pro θα διαθέτουν Face ID ακριβώς κάτω από την οθόνη.

Εξίσου πιθανό είναι να δούμε ένα νέο tablet, το iPad Air 10,9 ιντσών με OLED πάνελ και ένα iPad mini με OLED οθόνη 8,4 ιντσών. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει και το MacBook 14» και 16» με OLED πάνελ.

Από το 2027 και έπειτα;

Από το 2027 ή το 2028 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα γυαλιά AR καθώς και ένα προηγμένο αναδιπλούμενο iPad 20″.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης