Η νέα υπηρεσία που μετατρέπει το σπίτι μας σε smart home

Χρησιμοποιήσαμε το COSMOTE SMART HOME CONNECT που σχεδιάζει, οργανώνει και έρχεται στο σπίτι μας για να του χαρίσει ευφυία και αυτοματισμούς που απλοποιούν τη ζωή μας.

Sponsored Content

Στις μέρες μας το Smart Home δεν είναι πια «το σπίτι του μέλλοντος». Είναι ήδη εδώ. Αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας και την διευκολύνει σημαντικά. Μια βολική οικιακή εγκατάσταση   όπου οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μπορούν να ελέγχονται από εμάς αυτόματα από απόσταση μέσω internet, για παράδειγμα μέσα από το smartphone μας. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλοι διαθέτουμε έξυπνο σπίτι και ότι έχουμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Έτσι κι εμείς, πήραμε την απόφαση να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη στο σπίτι. Να αποκτήσουμε περισσότερη άνεση, ασφάλεια, εξοικονόμηση σε χρήματα και ενέργεια. Να κλείνουμε τα φώτα από το κρεβάτι, να ανάβουμε τον θερμοσίφωνα πριν φτάσουμε στο σπίτι, να ρυθμίζουμε τον κλιματισμό, να ανοίγουμε την πόρτα από το smartphone. Έξυπνους λαμπτήρες και πρίζες, θυροτηλέφωνα, αισθητήρες κλίματος, ηχεία, κάμερες, θερμοστάτες, αλλά και συσκευές που υποστηρίζουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα των συσκευών και τις υψηλές ταχύτητες, είναι ορισμένα από εκείνα που συνθέτουν ένα πραγματικά ευφυές σπίτι. Το ερώτημα, όμως, είναι πως θα γίνει η επιλογή και πώς όλα αυτά θα σεταριστούν σε ένα ενιαίο σύστημα χωρίς προβλήματα.

Κατόπιν έρευνας αγοράς και ώριμης σκέψης καταλήξαμε σ’ ένα κατάστημα COSMOTE  και στη νέα υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT . Μια νέα υπηρεσία για ένα πιο φιλικό και λειτουργικό «έξυπνο» σπίτι, που μας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και μας προσφέρει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις. Όπως διαπιστώσαμε πρόκειται για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, όπου ο εξειδικευμένος τεχνικός της COSMOTE ακούει τις ανάγκες μας, μάς προτείνει τις πιο συμφέρουσες λύσεις με βάση το ποσό που θέλουμε να διαθέσουμε και εμείς παίρνουμε τις τελικές αποφάσεις, έχοντας όμως όλα τα δεδομένα που έχουμε ανάγκη για να το πράξουμε. Και, βέβαια, η υπηρεσία δεν αφορά μόνο στην επιλογή και την αγορά των προϊόντων. Η εξειδικευμένη ομάδα έρχεται στο σπίτι μας και πραγματοποιεί την μελέτη και την εγκατάσταση, μια υπηρεσία με το κλειδί στο χέρι, που αν δεν βλέπαμε πόσο αποτελεσματική είναι, δεν θα την προτείναμε.  

Η νέα αυτή υπηρεσία παρέχει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογικών εργασιών εντός του σπιτιού και ολοκληρωμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε χώρου. Συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη ομάδα της COSMOTE SMART HOME CONNECT αναλαμβάνει:

  • Τη μελέτη του χώρου, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο δωμάτιο είτε για ολόκληρο το σπίτι, και προχωρά σε μία εξατομικευμένη πρόταση Smart Home
  • Την εγκατάσταση των Smart Home συσκευών (εξαιρείται η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας), ενημερώνοντας παράλληλα τον πελάτη για τις βασικές τους λειτουργίες και τις εφαρμογές τους.
  • Τη ρύθμιση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού.
  • Τη βελτιστοποίηση του δικτύου για δυνατό σήμα Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού.
  • Τις εργασίες υποδομής, όταν απαιτούνται, για τη σωστή εγκατάσταση και τοποθέτηση των Smart Home συσκευών, όπως η τοποθέτηση smart διακόπτη / smart πρίζας.

Πράγματι, όταν υπάρχει τεχνογνωσία και οργάνωση όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά. Προσθέστε σε αυτά την αμεσότητα και την ταχύτητα στην ανταπόκριση, το ότι μας λύθηκε κάθε απορία γύρω από τις smart τεχνολογίες, το ότι νιώσαμε ασφάλεια και σιγουριά από την κατάρτιση του τεχνικού, αλλά και το ότι λάβαμε και εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που έγιναν στο πλαίσιο της υπηρεσίας. Για αυτό και είναι μια υπηρεσία που συστήνουμε.

Αν θέλετε, λοιπόν, και εσείς να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έξυπνο σπίτι, τότε δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολύ χρόνο και φαιά ουσία.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας εδώ, ή να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να κλείσετε ραντεβού με την υπηρεσία. Έπειτα ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας COSMOTE SMART HOME CONNECT θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να ορίσετε ραντεβού με τον εξειδικευμένο τεχνικό. Εναλλακτικά, καλέστε στο 13888 και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Δείτε εδώ κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην υπηρεσία και κάντε το πιο σίγουρο και εύκολο βήμα για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε smart home.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr