Ένας τέλειος συνδυασμός ήχου και στυλ

Ένας τέλειος συνδυασμός ήχου και στυλ

Τα ακουστικά Sonos Ace είναι σχεδιασμένα από τους κορυφαίους ειδικούς στον ήχο, για να προσφέρουν μια μοναδική ακουστική εμπειρία

sonosHD1

Sponsored Content

Φοράς τα ακουστικά σου και με το πάτημα ενός κουμπιού ο θόρυβος από το περιβάλλον σταματά. Θέλεις να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική και να την απολαύσεις όσο μπορείς περισσότερο. Ο ήχος ακούγεται τέλεια. Από το πλήκτρο ελέγχεις την ένταση, επιλέγεις play, pause, παράβλεψη κομματιών, και απαντάς ή απορρίπτεις κλήσεις. Βγαίνεις στον δρόμο και θέλεις ταυτόχρονα να ακούς και όσα γίνονται γύρω σου. Πατάς ένα άλλο κουμπί και ο κόσμος ενεργοποιείται και πάλι. Ζεις μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία, κάτι καινούργιο. Και αυτό οφείλεται στα ακουστικά Sonos Ace που μόλις κυκλοφόρησαν. Η πολυαναμενόμενη είσοδος τη Sonos στην κατηγορία της προσωπικής ακρόασης, είναι εντυπωσιακή. Χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εξειδίκευση της στον ήχο και τον σχεδιασμό μεταμορφώνει την κατηγορία των ακουστικών σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Sonos_Ace_-_Crosswalk

Σχεδιαστική λεπτομέρεια και ακρίβεια
Τα Sonos Ace είναι προϊόν μιας στενής συνεργασίας με καλλιτέχνες, μηχανικούς ήχου και παραγωγούς και έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και συντονιστεί από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου στον κόσμο ώστε να χαρίζουν την καλύτερη και αυθεντικότερη ακουστική εμπειρία. Χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους drivers που αποδίδουν κάθε συχνότητα με ασύγκριτη ακρίβεια και διαύγεια, η φωνή ακούγεται φυσική και ευκρινής στα τραγούδια, τα podcast και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα premium over-the-ear Bluetooth® ακουστικά διαθέτουν εκπληκτικό τρισδιάστατο χωρικό ήχο (spatial audio), χωρίς απώλειες (lossless). Χάρη στο παγκόσμιας κλάσης Active Noise Cancellation (ANC) μπορούμε να αποκλείσουμε τους εξωτερικούς ήχους, ενώ με τη λειτουργία Aware έχουμε τη δυνατότητα να διατηρήσουμε επαφή με τον ήχο του περιβάλλοντος την ώρα που παράλληλα ακούμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο. Είναι τόσο θαυμαστό και μαγικό όσο ακούγεται.

Sonos_Ace_-_Black___Soft_White

Εξίσου καταπληκτικό είναι και το ότι μπορούμε να ακούμε ή να μιλάμε έως και 30 ώρες με εκτεταμένη, ενεργειακά αποδοτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ακόμη, με μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών (ultra-fast), χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται, εξασφαλίζουμε μπαταρία για 3 ώρες και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χάσουμε ποτέ τίποτα! Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία και η ultra-fast φόρτιση αποτελούν δύο από τα πολύ δυνατά σημεία των Sonos Ace αφού μας απαλλάσσουν από οποιοδήποτε άγχος αυτονομίας και μας δίνουν την ευκαιρία να κινηθούμε όπως ακριβώς θέλουμε.

Sonos_Ace_-_HomeEntertainment

Επιπλέον, η νέα τεχνολογία True Cinema της Sonos, που αναμένεται να ενεργοποιηθεί εντός του έτους, προσφέρει την πιο καθηλωτική εμπειρία home cinema χαρτογραφώντας με ακρίβεια τον χώρο και στη συνέχεια αποδίδοντας ένα πλήρες σύστημα surround ήχου για μια εμπειρία ακρόασης τόσο ρεαλιστική που θα ξεχάσουμε ότι φοράμε ακουστικά. Πατώντας το πλήκτρο Swap από μια συμβατή Sonos soundbar στο Sonos Ace γίνεται η εναλλαγή του ήχου ενώ οι υπόλοιποι στο σπίτι μας απολαμβάνουν το δώρο της απόλυτης ησυχίας. Ταυτόχρονα, το head tracking εντοπίζει την θέση του κεφαλιού και μας κρατά στο κέντρο της δράσης ακόμα κι αν χρειαστεί να πιάσουμε μια κουβέρτα ή το μπολ με τα ποπ κορν.

Sonos_Ace_-_Desk

Τέλειος ήχος και μεγάλη άνεση
Τα Sonos Ace είναι όμορφα. Αυτό σημαίνει ότι χαίρεσαι να τα φοράς. Είναι όμως και πάρα πολύ άνετα! Κατασκευασμένα από ελαφριά, premium υλικά αγκαλιάζουν απαλά το κεφάλι, ενώ το διακριτικό, λεπτό προφίλ τους συνδυάζει τις όμορφες μεταλλικές πινελιές με ματ φινίρισμα, κάνοντάς τα κατάλληλα για κάθε στυλ.

Το μαλακό εσωτερικό τους με memory foam είναι επενδυμένο με vegan δέρμα και το προσαρμοζόμενο headband που κρύβεται μέσα στα ear cups δημιουργούν το τέλειο ακουστικό περίβλημα. Τα χρώματα στο εσωτερικό των ακουστικών διαφέρουν, ώστε να σηματοδοτούν διακριτικά τον τρόπο τοποθέτησης τους και τα κομψά κουμπιά αφής κάνουν τον χειρισμό απλό και εύχρηστο ενώ τα φοράμε. Αποθηκεύονται πανεύκολα στην ελαφριά flat θήκη μεταφοράς χάρη στην αναδιπλούμενη επίπεδη σχεδίαση τους και παρά την αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρουν, είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση με μαξιλάρια αυτιών που αντικαθίστανται.

Sonos_Ace_-_Den

Είναι υπεύθυνα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά που επιτρέπουν την χρήση 17% λιγότερου πλαστικού και η 75% ανακυκλωμένη θήκη μεταφοράς είναι από τσόχα η οποία προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια. Σχεδιασμένα με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, η μουσική διακόπτεται αυτόματα όταν βγάζουμε τα Sonos Ace από το κεφάλι μας μειώνοντας την ανάγκη φόρτισης.
Με δυο λόγια είναι ηχητικά και οπτικά τέλεια.

Τα Sonos Ace είναι διαθέσιμα σε μαύρο και λευκό χρώμα, στα €499.

Sonos_Ace_-_Black_Case_Lifestyle


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης