Οι τηλεοράσεις που κάνουν ρεκόρ πωλήσεων συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία με προσιτή τιμή

Οι τηλεοράσεις που κάνουν ρεκόρ πωλήσεων συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία με προσιτή τιμή

Εδώ και 10 χρόνια, οι τηλεοράσεις Turbo-X προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας εικόνα και ήχο και εγγυώνται ψυχαγωγία που δεν σταματά ποτέ

turboX-fin

Sponsored Content

Η δεκαετία του 1980 θεωρείται η πρώτη «σύγχρονη» δεκαετία της εποχής μας, με την τεχνολογία να μπαίνει στο επίκεντρο του νέου τρόπου ζωής και πολλά δεδομένα να αλλάζουν παγκοσμίως. Μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες είναι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που βγαίνει από τα εργαστήρια και γίνεται ένα προσιτό εργαλείο καθημερινής χρήσης. Στην Ελλάδα, το 1987, ο Γιώργος Γεράρδος, σημερινός πρόεδρος της Πλαίσιο, αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και διαβλέποντας τις δυνατότητες της αγοράς που ξεκινά να αναπτύσσεται, αποφασίζει ότι υπάρχει χώρος για ένα PC κατασκευασμένο από ελληνικά χέρια. Το νέο PC που έμελλε να μπει σε πάρα πολλά ελληνικά σπίτια, ονομάζεται Turbo-X. Σήμερα, σχεδόν 4 δεκαετίες μετά, είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα στο χώρο της τεχνολογίας και έχει επεκταθεί σε μία ευρεία γκάμα συσκευών.

Μια από αυτές είναι οι τηλεοράσεις Turbo-X, που το Πλαίσιο εισήγαγε το 2014 στην ελληνική αγορά. Οι καταναλωτές τις υποδέχονται θερμά καθώς αποτελούν την απτή απόδειξη πως η κορυφαία ποιότητα στην εικόνα και τον ήχο, δεν είναι προνόμιο μόνο των ακριβότερων μοντέλων. Στα 10 χρόνια παρουσίας τους οι πωλήσεις ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο τεμάχια, καταλαμβάνοντας σήμερα το 3ο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς (σε τεμάχια).

🎂10 χρόνια Turbo-X τηλεοράσεις σε 1.000.000 σπίτια!

Περισσότερη απόλαυση στη θέαση
Κατά τη διάρκεια των 10 αυτών χρόνων συνέβησαν και είδαμε πολλά μέσα από τις τηλεοράσεις Turbo-X οι καινοτομίες των οποίων διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτή τη στιγμή συνδυάζουν όλες τις τεχνολογίες εικόνας, ήχου και smart λειτουργιών που υπάρχουν στην κατηγορία των τηλεοράσεων, σε προσιτές τιμές.

Η υψηλότερη ανάλυση (έως και 4K), τα περισσότερα pixels, ο μεγαλύτερος βαθμός λεπτομέρειας προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης. Η τεχνολογία οθόνης OLED πετυχαίνει το απόλυτο μαύρο χρώμα, ενώ με την QLED απολαμβάνουμε μεγάλο εύρος χρωμάτων με τις διαφορετικές αποχρώσεις να απεικονίζονται πολύ ζωντανά. Οι τεχνολογίες τρισδιάστατου ήχου Dolby Atmos και DTS, προσφέρουν μια κινηματογραφική εμπειρία που δημιουργεί την αίσθηση πως βρισκόμαστε μέσα στη δράση. Ταυτόχρονα υπάρχει πλήθος λειτουργικών συστημάτων (Google, Android και VIDAA) που ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις.

Χάρη στο Slim Design η τηλεόραση είναι πάρα πολύ λεπτή, και γίνεται σχεδόν ένα με τον τοίχο. Ενώ, το σχεδόν αόρατο πλαίσιό της (frameless), μας δίνει την δυνατότητα να χαρούμε προβολές που φτάνουν μέχρι τα όρια των διαστάσεών της. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σε μοντέλα (πάνω από 25), ίντσες (έως 70’’) και τεχνολογίες που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, ώστε η ψυχαγωγία μας να μην σταματά ποτέ.

tx5-7

Στην υπηρεσία της καλύτερης εμπειρίας
Το ταξίδι για τον θεατή ξεκινά με την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου τηλεόρασης Turbo-X στο plaisio.gr ή στα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, και συνεχίζεται με την εξυπηρέτησή του από τους Plaisio experts. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες είναι έτοιμοι να μοιραστούν τη γνώση τους στις τελευταίες τεχνολογίες της τηλεόρασης, ενώ η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν από εγκατάσταση home theater, image calibration, αλλά και απεγκατάσταση της παλιάς τηλεόρασης από τον τοίχο και εγκατάσταση της νέας.

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης home theater απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας ήχο στον χώρο τους, δημιουργώντας μια εμπειρία παρακολούθησης ταινιών παρόμοια με αυτή του κινηματογράφου. Ενώ, με την υπηρεσία image calibration επιτυγχάνονται ακριβείς και πιστές απεικονίσεις.
Η υπηρεσία εγκατάστασης τηλεόρασης στον τοίχο περιλαμβάνει την ασφαλή τοποθέτηση της τηλεόρασης σε βάσεις τοίχου. Μια ιδιαίτερα χρήσιμη υπηρεσία όταν μετακομίζουμε, αναδιαμορφώνουμε τον χώρο μας, ή χρειαζόμαστε συντήρηση της τηλεόρασης.
Όσο για την επισκευή της συσκευής, την αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι και άριστα εκπαιδευμένοι στις νέες τεχνολογίες τεχνικοί, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά άριστης ποιότητας.


Η επιλογή είναι δική μας
Στο Πλαίσιο η εξυπηρέτηση είναι υψηλής ποιότητας σε όλη τη διάρκεια της αγοραστικής εμπειρίας. Κατ΄ αρχάς, μπορούμε να επιλέξουμε την υπηρεσία παράδοσης που μας εξυπηρετεί.
Δίνοντας την παραγγελία μας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Σάββατο, θα την παραλάβουμε την επόμενη μέρα. Όσο για τις παραγγελίες που παραδίδονται από το στόλο του Πλαισίου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με την υπηρεσία Live tracking μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται η παραγγελία μας. Σε αυτές τις δυο πόλεις είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία της απογευματινή παράδοσης, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00.
Εδώ θα βρούμε όλους τους τρόπους παράδοσης.


Όπως μας βολεύει
Στα μέτρα μας όμως έρχεται και ο τρόπος πληρωμής. Με το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα, ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ, πηγαίνουμε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μέσω του plaisio.gr, επιλέγουμε το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλουμε με συνολική αξία άνω των 199 ευρώ, και σε λίγα λεπτά ξέρουμε εάν η τράπεζα εγκρίνει το αίτημα για την χρηματοδότηση.
Με το πρόγραμμα Πλαίσιο δια 4 κάνουμε σήμερα τις αγορές μας και εξοφλούμε με την χρεωστική μας κάρτα σε 4 ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή την ώρα που παραλαμβάνουμε στον χώρο μας, η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – IRIS, και η πληρωμή με PayPal.
Θα μάθουμε περισσότερα για όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης