Ο ιδανικός σχεδιασμός: ένα λεπτό και ελαφρύ laptop με μεγάλη οθόνη

Ο ιδανικός σχεδιασμός: ένα λεπτό και ελαφρύ laptop με μεγάλη οθόνη

Κατασκευασμένο από το ανθεκτικό υλικό Ceraluminum και με κορυφαίες δυνατότητες AI, αυτό το laptop θα σας κλέψει την καρδιά.

zenbookHD1

Sponsored Content

Το ASUS Zenbook S 16 (UM5606) φέρνει αέρα ανανέωσης στην αγορά των laptops, ενσωματώνοντας ό,τι θα έπρεπε να διαθέτει κάθε σύγχρονο σύστημα αλλά και ενδιαφέρουσες λειτουργίες που σπάνια συναντά κανείς. Ας δούμε γιατί ξεχωρίζει και σε ποιους απευθύνεται.

ASUS_Zenbook_S_16_UM5606_04_copy


Ένας νέος τύπος υλικού
Με τη σειρά Zenbook να ανήκει στην κατηγορία των premium laptops, το μεταλλικό σώμα του S 16 δεν αποτελεί έκπληξη. Η ASUS ωστόσο έχει ενσωματώσει μία πρωτοποριακή τεχνολογία στο παρόν μοντέλο, χάρη στην οποία το αλουμίνιο αποκτά κεραμικές ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι το Ceraluminum, ένα νέο υλικό που διατηρεί το χαμηλό βάρος του αλουμινίου αλλά υιοθετεί τη δύναμη και την αντοχή του κεραμικού. Το δε πιστοποιητικό ανθεκτικότητας βάσει στρατιωτικών προδιαγραφών αποτελεί απόδειξη της ποιότητας κατασκευής του. Επιπρόσθετα, το Ceraluminum χαρίζει μία μοναδική αίσθηση στην αφή, όντας έτσι εντελώς διαφορετικό από κάθε laptop που έχετε δει ή αγγίξει μέχρι σήμερα. Έτσι, το Zenbook S 16 έρχεται με βάρος μόλις 1,5 κιλό και προφίλ που οριακά ξεπερνά το ένα εκατοστό, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για laptop με οθόνη OLED 16 ιντσών.

ASUS_Zenbook_S_16_UM5606_03


Κορυφαίες δυνατότητες AI
Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) παίζει έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στους υπολογιστές, οπότε ως εκ τούτου η ταχύτητα με την οποία εκτελούνται οι λειτουργίες AI είναι μείζονος σημασίας. Το Zenbook S 16 (UM5606) διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή AMD Ryzen AI 9, η NPU (υπεύθυνη για την AI) του οποίου αποδίδει έως και 50 TOPS, κάτι που τον καθιστά τον ταχύτερο επεξεργαστή AI για laptop στην αγορά. Φυσικά η απόδοση είναι κορυφαία και σε άλλες λειτουργίες, με το σύστημα ψύξης δύο ανεμιστήρων να διατηρεί το laptop δροσερό και αθόρυβο ακόμα και σε υψηλό φόρτο εργασίας. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως οι λειτουργίες AI συνεισφέρουν στην επιμήκυνση της διάρκειας μπαταρίας, ωφελώντας έτσι ακόμα κι εκείνους για τους οποίους η AI δεν αποτελεί προτεραιότητα.

ASUS_Zenbook_S_16_UM5606_05_copy


Η τελειότητα στα multimedia
Είναι γνωστό πως οι οθόνες OLED είναι ιδανικές για την απόλαυση σειρών και ταινιών, κάτι που ισχύει φυσικά και εδώ χάρη στη μεγάλη (16 ίντσες) οθόνη ανάλυσης 3K και ρυθμού ανανέωσης 120 Hz. Προσθέστε και τα έξι ηχεία και αντιλαμβάνεστε γιατί το παρόν laptop είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις των multimedia. Με το UM5606 θα έχετε την εντύπωση πως βρίσκεστε στο σινεμά!


Η διαφορά είναι στις (χρήσιμες) λεπτομέρειες
Το Zenbook S 16 έχει μεγάλο touchpad με τεχνολογία Smart Gesture, κάνοντας έτσι την καθημερινή χρήση ακόμα πιο άνετη. Μετακινώντας απλά το δάχτυλό σας στα άκρα του touchpad, μπορείτε να ελέγξετε ευκολότερα τη φωτεινότητα της οθόνης, την ένταση του ήχου και την αναπαραγωγή βίντεο. Ακόμα, το πληκτρολόγιο διαθέτει φωτισμό, ενώ το laptop έρχεται και με web camera υπερύθρων FHR.

ASUS_Zenbook_S_16_UM5606_02


Σε ποιον απευθύνεται;
Το ASUS Zenbook S 16 (UM5606) είναι ένα ολοκληρωμένο laptop χωρίς αδυναμίες, όντας εξαιρετική επιλογή για τους περισσότερους. Αν χρειάζεστε ένα laptop εύκολο στη μεταφορά, με μεγάλη οθόνη για οικιακή ή επαγγελματική λύση, το παρόν μοντέλο θα σας καλύψει απόλυτα. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία με τις παραδόσεις να ξεκινούν σε λίγες μέρες. Αναλυτικές προδιαγραφές, τιμές και σημεία πώλησης θα βρείτε στο link www.asusplus.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης