Google Doodle - Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξεκινά η λαμπρή γιορτή στο Παρίσι

Η σημερινή ημέρα αφιερωμένη στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός - Η τελετή έναρξης αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και αναμένεται να διαρκέσει πάνω από τρεις ώρες

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως, τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, οι οποίοι φέτος θα διεξαχθούν στο Παρίσι με τη Google να τιμά την έναρξη με ένα ξεχωριστό doodle.

Αν κάνει κάνείς κλικ στο Google Doodle που απεικονίζει ζωάκια να αγωνίζονται σε ολυμπιακά αθλήματα, οδηγείται σε αποτελέσματα αναζήτησης που σχετίζονται με τις τελευταίες ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Την παρέλαση των αθλητών θα ανοίξει η χώρα μας, η Ελλάδα, με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την αθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

To Google Doodle για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

«Αυτό το Doodle γιορτάζει την έναρξη των Θερινών Αγώνων του 2024, όπου καταρρίπτονται τα ρεκόρ και γράφεται ιστορία. Για πρώτη φορά, η Πόλη του Φωτός ξεκινά την τελετή όχι σε στάδιο, αλλά με χιλιάδες αθλητές να επιπλέουν στον Σηκουάνα», γράφει η Google για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.




Η τελετή έναρξης αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και αναμένεται να διαρκέσει πάνω από τρεις ώρες.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το δείπνο του Μακρόν στον Λούβρο για τους ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το μενού έκπληξη, οι παρόντες και οι απόντες

Στην αντεπίθεση η τρανς κορη του Μασκ μετά την επίθεση του στη woke κουλτούρα: Τα έβγαλε όλα από το μυαλό του, δεν ήταν ποτέ δίπλα μου

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr