Παπαστεργίου: Αλλάζουν τα δεδομένα στο ίντερνετ με δύο νέα voucher, τα Smart Readiness και Gigabit Voucher

Παπαστεργίου: Αλλάζουν τα δεδομένα στο ίντερνετ με δύο νέα voucher, τα Smart Readiness και Gigabit Voucher

Στην Ελλάδα έχουμε καλές και γρήγορες κινητές επικοινωνίες, αλλά στις σταθερές επικοινωνίες πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, παραδέχτηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

papastergiou
Δύο νέα voucher, που αλλάζουν τα δεδομένα στην ευρυζωνικότητα στις σταθερές επικοινωνίες, το Smart Readiness και το Gigabit Voucher, παρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Στην Ελλάδα έχουμε καλές και γρήγορες κινητές επικοινωνίες. Στις σταθερές επικοινωνίες πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Πρέπει να λέμε την αλήθεια και να παραδεχόμαστε ποια είναι τα λάθη μας για να τα διορθώνουμε. Αυτήν την ώρα υπάρχει πραγματικά μεγάλη κινητικότητα στην αγορά των σταθερών επικοινωνιών, με δύο κανούρια vouchers. Το ένα είναι το Smart Readiness, το οποίο μας πληρώνει την οπτική ίνα μέσα στην πολυκατοικία. Μπορεί η οπτικη ίνα να περνά ήδη έξω από το σπίτι μας και να μην την έχουμε. Με το Smart Readiness 120.000 σπίτια θα πάρουν voucher για να φτιάξουν αυτή την εσωτερική εγκατάσταση» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4g3mrioistt)


«Έρχεται τις επόμενες μέρες η ΚΥΑ, πιθανώς και σήμερα να υπογραφεί, προκειμένου να πάρουμε τη διαφορά της τιμής από μία απλή σε μία ευρυζωνική σύνδεση πάνω από 250 Mbps. Άρα αυτή τη διαφορά για δύο χρόνια την καλύπτουμε από το Gigabit Voucher και μαζί με το Smart Readiness ερχόμαστε πλέον να αλλάξουμε τελείως την πραγματικότητα της ευρυζωνικότητας στις σταθερές επικοινωνίες» πρόσθεσε ο κ. Παπαστεργίου.

Δικαιούχος μπορεί να είναι όποιος επιθυμεί, καθώς δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια. Η πλατφόρμα για το Smart Readiness υπάρχει ήδη, αλλά και οι εγκαταστάτες και οι πάροχοι μπαίνουν, πλέον, στο παιχνίδι πολύ πιο ενεργά για να προτείνουν στις πολυκατοικίες να συνδεθούν.

Κλείσιμο
Για το Gigabit Voucher χρειάζεται όμως υπομονή μερικές μέρες, καθώς αναμένεται να βγει και αυτή η πλατφόρμα, σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Ο Μητσοτάκης στη συνάντηση της Νέας Υόρκης για την Ουκρανία με Μπάιντεν, φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι, Στάρμερ

Ο Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Οφείλουμε να περάσουμε από το εγώ στο εμείς»


Σταθερή η Μαρινέλλα λένε οι γιατροί και περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης