Ποιος αντίπαλος του Steve Jobs παραδέχεται: "Είναι ο ήρωάς μου"

Ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, διηγείται το πώς γνωρίστηκε με τον Jobs, για την μεγάλη τους διαμάχη που έφτασε ως τα δικαστήρια και πώς νιώθει πλέον για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο

Ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, δεν φοβάται να είναι επικριτικός απέναντι στην Apple - την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε στο Bloomberg, ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο τεχνολογικών κολοσσών είναι πιο “σκληρός” από ποτέ - αλλά όταν ρωτήθηκε για τους ήρωες και τα πρότυπά του την Πέμπτη το βράδυ, έδωσε μια απλή απάντηση : “Εύκολη ερώτηση! Για μένα, είναι ο Steve Jobs.”

"Όλοι θα θέλαμε να ήμασταν έστω και στο ελάχιστο σαν και αυτόν” δήλωσε ο Schmidt σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Commonwealth Club of Silicon Valley, σύμφωνα με το CNET.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, ο Schmidt διηγείται το πώς γνωρίστηκε με τον Jobs, για την μεγάλη τους διαμάχη που έφτασε ως τα δικαστήρια και πώς νιώθει πλέον για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο.

Ο Schmidt και ο Jobs συναντήθηκαν για πρώτη φορά, το 1993. Ο Jobs τότε δούλευε στη NeXT, ενώ ο Schmidt ήταν στη Sun Microsystems, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως πρώτος διευθυντής λογισμικού της εταιρείας και τελικά έφτασε να γίνει διευθυντής της μηχανικής λογισμικού και πρόεδρος της Sun Technology Enterprises.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr