Woof Festival: Topetmou.gr στο πρώτο Φεστιβάλ Φιλοζωίας στο Πεδίον του Άρεως

Woof Festival: Topetmou.gr στο πρώτο Φεστιβάλ Φιλοζωίας στο Πεδίον του Άρεως

Μιλάμε για μια γιορτή που μικροί, μεγάλοι αλλά και οι τετράποδοι επισκέπτες θα περάσουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές

1
Όσοι έχετε κατοικίδιο και θέλετε να ενημερωθείτε για διάφορα θέματα ή όσοι θέλετε να υιοθετήσετε και αναζητάτε πληροφορίες ήρθε η μέρα σας. Το πρώτο Φεστιβάλ Φιλοζωίας, το Woof Festival, που θα γίνει Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στο Πεδίον του Άρεως, είναι γεγονός. Μιλάμε για μια γιορτή που μικροί, μεγάλοι αλλά και οι τετράποδοι επισκέπτες θα περάσουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές με εκπλήξεις, πολλά δώρα, παιχνίδια και διαδραστικές εκδηλώσεις. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Για δύο ολόκληρες μέρες, από τις 12.00 μέχρι τις 6 το απόγευμα, φιλοζωικές οργανώσεις, κτηνίατροι, groomers, εκπαιδευτές καθώς και αφοσιωμένοι εθελοντές που αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα, θα συναντηθούν στο Μητροπολιτικό Πάρκο της Περιφέρειας Αττικής μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε έναν χώρο αναψυχής και ενημέρωσης.

Οι επισκέπτες μαζί με τους τετράποδους φίλους τους θα μεταφερθούν με το γνωστό κόκκινο τρενάκι, το οποίο θα ξεκινάει από το Σύνταγμα και θα καταλήγει στο Πεδίον του Άρεως. Μια προσφορά από τη Δ/νση Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων.

Ο επισκέπτης μπορεί να ξεκινήσει τη βόλτα του από τα Φιλοζωικά Σωματεία της Αττικής και τα ζώα συντροφιάς που είναι προς υιοθεσία και αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι.

Κλείσιμο
To παρών θα δώσει στο φεστιβάλ και topetmou.gr, με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και διαδραστικά happenings. Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου όσοι βρεθείτε στο περίπτερο από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα 5 minute tips εκπαίδευσης από τον εκπαιδευτή Κώστα Κοίλια, ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου το πρωί σας περιμένει ένα photobooth όλο εκπλήξεις.


Τα Pet City διοργανώνουν ειδικά για το WOOF FESTIVAL την «Ημέρα Υιοθεσίας» με ιδιαίτερους προσκεκλημένους τα ζωάκια που σώθηκαν από τις πυρκαγιές και τις πρόσφατες πλημμύρες και ψάχνουν ένα σπίτι.

Στο φεστιβάλ θα βρείτε να αγοράσετε πολύ όμορφα πράγματα αλλά και υπέροχες λιχουδιές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των φιλοζωικών οργανώσεων.

Ο χώρος θα έχει δυο μεγάλους, ειδικά διαμορφωμένους στίβους από την Core & την Natural Trainer, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν agility, dog frisbee, dog dancing, υπακοή και άλλες πολλές διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές επιδείξεις, τις οποίες οι κηδεμόνες και κυρίως οι τετράποδοι επισκέπτες θα λατρέψουν.


Και αν είστε λάτρης των παιχνιδιών, εδώ θα βρείτε τον παράδεισό σας. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα οργανώνονται παιχνίδια για τους επισκέπτες με τους σκύλους με πολλά δώρα για τους νικητές. Η Μαίρη Μηλιαρέση, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης θα αναλάβουν τους διαγωνισμούς για την «πιο χαρούμενη ουρά», «την πιο αστεία φάτσα» και το «πιο αταίριαστο ζευγάρι» με μεγάλα δώρα.

Και τα καλά συνεχίζονται. Το Athens Digital Art Festival θα προσφέρει: συμβουλές για τη σωστή περιποίηση του τριχώματος του ζώου σας, αξιολόγηση σκύλων, παιχνίδια εκπαίδευσης για παιδιά αλλά και μεγάλους, βιωματικές εμπειρίες, πολλά εργαστήρια και μια απίστευτη εμπειρία Εικονικής Πραγματικότητας. Επίσης σας περιμένουν υπέροχα Photobooths, ένα Food corner και ένα μοναδικό Dog Snack Bar με σκυλολιχουδιές.

Το τεράστιο επίσης υπαίθριο κομμωτήριο από την Animology σας περιμένει για να περιποιηθεί το κατοικίδιό σας και να σας δείξει το σωστό τρόπο περιποίησης.

Και επειδή οι δύο αυτές μέρες πρέπει να κλείσουν και ανάλογα, το Σάββατο το βράδυ στις 20.30 θα προβληθεί η συγκινητική ταινία “A Dog’s Way Home”, σε ένα διαμορφωμένο από την Elpedison «υπαίθριο σινεμά» ενώ την Κυριακή το φεστιβάλ θα κλείσει στις 20.30 με μια συναυλία από τους Swinging Cats.

Τέλος έχετε στο νου σας τα εξής:

Όλοι οι σκύλοι πρέπει να είναι με λουρί
Απαγορεύονται θηλυκά σκυλιά σε οίστρο
Σκύλοι επιθετικοί θα απομακρύνονται από το φεστιβάλ
Οι κηδεμόνες θα πρέπει να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ