Woof Festival στο Πεδίον του Άρεως: Η μεγάλη γιορτή της φιλοζωίας στο κέντρο της Αθήνας από topetmou.gr

Woof Festival στο Πεδίον του Άρεως: Η μεγάλη γιορτή της φιλοζωίας στο κέντρο της Αθήνας από topetmou.gr

Ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ για όλη την οικογένεια και τους τετράποδους φίλους μας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

woof_festival_nea_xr
Όσοι έχετε κατοικίδιο, όσοι δεν έχετε και θέλετε να υιοθετήσετε κάποια αδέσποτη μουσούδα αλλά και όσοι απλά επιθυμείτε να περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά, ζώντας πραγματικά κάτι μοναδικό, το Woof Festival | ToPetmou ξεκίνησε χθες, Σάββατο, 1 Ιουνίου, και συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή, 2 του μηνός, στο Πεδίον του Άρεως, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Συνδιοργανωτής του φεστιβάλ από δω και στο εξής είναι το μεγαλύτερο σάιτ για κατοικίδια, Topetmou.gr.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φιλοζωίας άνοιξε ήδη τις πύλες του, στις 10 χθες το πρωί. Από νωρίς, στον χώρο, σαν σ' ένα μεγάλο πάρτι, συγκεντρώθηκαν μικροί και μεγάλοι με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, έτοιμα για παιχνίδι και σκανταλιές, καθώς και πολλοί που έκαναν τη βόλτα τους και παράλληλα ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τα ζώα και τον εθελοντισμό, ενώ κάποιοι βρήκαν και το αδεσποτάκι που τους έκλεψε την καρδιά και θέλησαν να του χαρίσουν ένα σπίτι.

Το φεστιβάλ επισκέφτηκε χθες και ο περιφερειάρχης κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται σε μια τέτοια γιορτή, αναφέροντας ότι η Περιφέρεια στηρίζει και αγκαλιάζει την εκδήλωση, γιατί αφορά τους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους, που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Ακόμη, ευχήθηκε να υπάρχει και συνέχεια της τόσο σημαντικής προσπάθειας, λέγοντας ότι τα τελευταία χρόνια από την πλευρά της Πολιτείας έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα όσον αφορά στη νομοθεσία.

Woof Festival: Δηλώσεις του Περιφερειάρχης Αττικής Νίκου Χαρδαλιά
Κλείσιμο

woof_festival_in__13_
Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τη διευθύντρια του Topetmou.gr, Ανδρονίκη Κολοβού
woof_festival_in__14_
woof_festival_xardalias_mk
woof_festival_xardalias_xr



Η μεγάλη αυτή φιλοζωική γιορτή, που συνεχίζεται σήμερα, έχει τα πάντα. Φιλοζωικές οργανώσεις με τους ακούραστους εθελοντές τους, μπαζάρ με όμορφα πράγματα, κτηνίατρους, groomers, εκπαιδευτές, επιδείξεις, πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια, εργαστήρια, διαγωνισμούς με υπέροχα δώρα και πολλές εκπλήξεις για όλους. Όλα αυτά κάνουν το διήμερο αυτό μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που αξίζει να τη ζήσετε. Πρωταγωνιστές φυσικά θα είναι οι τετράποδοι επισκέπτες, οι οποίοι καταφθάνουν ενθουσιασμένοι και κουνώντας χαρούμενα τις ουρές τους.

Ο χώρος έχει μεγάλους ειδικά διαμορφωμένους στίβους, που από το Σάββατο το πρωί φιλοξενούν πολλές διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές επιδείξεις, τις οποίες οι κηδεμόνες και κυρίως οι τετράποδοι επισκέπτες θα λατρέψουν. Και, όπως είπαμε, τα παιχνίδια που θα γίνουν θα σας ενθουσιάσουν. Αν είστε λοιπόν λάτρης των παιχνιδιών, εδώ θα βρείτε τον παράδεισό σας. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διοργανώνονται παιχνίδια και διαγωνισμοί για τους επισκέπτες και τους σκύλους με πολλά δώρα για τους νικητές. Ενδεικτικά μπορείτε να συμμετέχετε σε: Κυνήγι Θησαυρού, Μουσικά Χαλάκια, Do As I Do, Αγώνες δρόμου, Κουταλοδρομίες. Ειδικά για τους σκύλους θα υπάρχει δυνατότητα Grooming και Bathing, τεστ χαρακτήρα, paw printing, pet portraits αλλά και τα πολύ διασκεδαστικά Photo Booths. Το κατοικίδιό σας δεν θα “ξεκολλάει”. Και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το πρώτο Snack Bar Canteen αποκλειστικά για σκύλους.

Το Woof Festival | ToPetmou βρίσκεται σε εξέλιξη. Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε αυτό το μοναδικό διήμερο χαράς, διασκέδασης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.
woof_festival_in__1_
woof_festival_in__2_
woof_festival_in__3_
woof_festival_in__4_
woof_festival_in__5_


Το Topetmou.gr έχει δικό του περίπτερο στο χώρο και σας περιμένει να γνωρίσει από κοντά εσάς και τους τετράποδους φίλους σας. Εκεί επίσης θα μπορείτε τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, την Κυριακή, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, να πάρετε μέρος σε μία δράση με ένα άκρως διασκεδαστικό photobooth όπου θα φωτογραφηθείτε με το κατοικίδιό σας.
woof_festival_in__11_

Η εμπειρία αυτές τις δύο μέρες είναι πραγματικά αξέχαστη. Τετράποδες φάτσες, χαρούμενες κουνιστές ουρές και πολλές τρυφερές αγκαλιές από τα ζωάκια θα κάνουν τις στιγμές σας μοναδικές. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή συμμετέχουν φιλοζωικές οργανώσεις, κτηνίατροι, groomers, εκπαιδευτές καθώς και αφοσιωμένοι εθελοντές που αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα. Όλοι συναντώνται στο Μητροπολιτικό Πάρκο της Περιφέρειας Αττικής μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε έναν χώρο αναψυχής και ενημέρωσης.
woof_festival_
Ο Γιάννης Σπαλιάρας με την Κατερίνα Στικούδη

Ο επισκέπτης ξεκινά τη βόλτα του από τα φιλοζωικά σωματεία και τα αδέσποτα ζωάκια τους που θα είναι προς υιοθεσία. Οι εθελοντές τους, οι οποίοι ασχολούνται με τη διάσωση των αδέσποτων, την εκπαίδευση των κηδεμόνων και την ευαισθητοποίηση κυρίως των παιδιών, είναι εκεί να συζητήσουν, να ενημερώσουν και να καθοδηγήσουν υπεύθυνα τον κόσμο για ό,τι χρειαστεί. Μιλούν για το έργο τους αλλά και πώς μπορείτε να βοηθήσετε.
woof_festival__2_
woof_festival__3_
woof_festival__4_
woof_festival__1_
DOGS_2023-09-23__0169__Spyros_Perdiou_LR_-_light_1920
DOGS_2023-09-23__0223__Spyros_Perdiou_LR_-_light_1920

woof_festival___2_
woof_festival___1_

Παράλληλα, στον χώρο έχετε τη δυνατότητα να δείτε συναρπαστικές επιδείξεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς, να παίξετε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια, να συμμετέχετε σε εργαστήρια, να επισκεφτείτε το μέρος του grooming αλλά και το πρώτο Snack Bar Canteen αποκλειστικά για σκύλους. Το κατοικίδιό σας δεν θα “ξεκολλάει”. Οι εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν κηδεμόνες και σκύλους δεν τελειώνουν εδώ. Γιατί το Woof Festival | ToPetmou θα έχει τα πάντα. Κανείς δεν θα φύγει παραπονεμένος.
DOGS_2023-09-23__0308__Spyros_Perdiou_LR_-_light_1920

woof_festival_in__6_
woof_festival_in__7_
woof_festival_in__8_
woof_festival_in__9_
woof_festival_in__10_

DOGS_2023-09-23__0475__Spyros_Perdiou_LR_-_light_1920

Τέλος, έχετε στο νου σας ότι στο χώρο του φεστιβάλ όλοι οι σκύλοι πρέπει να είναι απαραιτήτως με λουρί, απαγορεύονται θηλυκά σκυλιά σε οίστρο και οι επιθετικοί σκύλοι θα απομακρύνονται. Οι κηδεμόνες, δε, θα πρέπει να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους.

XRWMA

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ


Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Άνοιξε η πλατφόρμα για ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σάλος στην Ιταλία μετά από τοποθέτηση του Πάπα για τους γκέι στην καθολική εκκλησία: Έχουμε ήδη αρκετούς από αυτούς








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα