Το «Μπορντό της Ελλάδας»: Ενα ταξίδι μύησης στα κρασιά της Νεμέας
14.09.2021
12:17
To οινικό terroir μιας ταξιδιωτικής απόδρασης
Ένα ταξίδι με άξονα το αμπέλι. Μέσα στο φθινόπωρο, την κατεξοχήν εποχή του τρύγου, η επιλογή μας να βρεθούμε στην οινοπαραγωγική ζώνη της Νεμέας, στο Μπορντό της Ελλάδας, αλλά και στο εμβληματικό οινοποιείο Τσέλεπος στην Αρκαδία στη ζώνη της Μαντινείας, μας τοποθετεί όλους σε ένα ρόλο διαφορετικό και ταυτόχρονα εύκολα διαχειρίσιμο και απολαυστικό.
Αλήθεια, πόσες φορές βρεθήκατε μέσα σε έναν αμπελώνα, να προσπαθείτε να διαλέξετε τα κατάλληλα τσαμπιά; Πόσες φορές αναρωτηθήκατε για τη διαδικασία παραγωγής ενός κρασιού όσο το απολαμβάνετε σερβιρισμένο στα κατάλληλα ποτήρια ενός εστιατορίου;
Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Αλήθεια, πόσες φορές βρεθήκατε μέσα σε έναν αμπελώνα, να προσπαθείτε να διαλέξετε τα κατάλληλα τσαμπιά; Πόσες φορές αναρωτηθήκατε για τη διαδικασία παραγωγής ενός κρασιού όσο το απολαμβάνετε σερβιρισμένο στα κατάλληλα ποτήρια ενός εστιατορίου;
Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr