Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Μικρές πολιτείες αναψυχής με επισκέπτες από όλο τον κόσμο

Η Χαλκιδική διαθέτει ξενοδοχεία που φιγουράρουν ξανά και ξανά σε ταξιδιωτικές λίστες εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του οίνου και της γαστρονομίας, όπως τη διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα οίνων του Porto Carras, με πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις σε σημαντικούς διαγωνισμούς. Έχει το μεγαλύτερο αριθμό παραλιών βραβευμένων με γαλάζια σημαία στην Ελλάδα, το μοναδικό γήπεδο γκολφ στη Βόρεια Ελλάδα (στο Porto Carras), μεγάλα γήπεδα για πολλά sports σε πεντάστερα ξενοδοχεία και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις wellness επίσης σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Είναι προφανές ότι τα ξενοδοχεία πολυτελείας με πληθώρα παροχών που καλύπτουν πολλαπλά ενδιαφέροντα είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία (όχι το μόνο πάντως) για την προσέλκυση επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Τα ξενοδοχεία που προτείνονται σε αυτό το άρθρο δεν αξιολογούνται ως τα μόνα σημαντικά αλλά είναι μια ενδεικτική πρόταση προς τους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, που επιλέγουν τη Χαλκιδική ως τον φετινό τόπο διακοπών τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr