Το all day beach bar που πρέπει να επισκεφτείς στην Καλαμάτα
SK_1925

Το all day beach bar που πρέπει να επισκεφτείς στην Καλαμάτα

Σε μια υπέροχη τοποθεσία, με υπέροχο βιώσιμο design και ελληνική δημιουργική κουζίνα, για να απολαύσεις το καλοκαίρι πλάι σε όμορφους ανθρώπους και να ζήσεις αυθεντικές εμπειρίες παραθαλάσσιας ευζωίας.  

Το EGO all day exclusive bar είναι το μαγαζί που άλλαξε τη διασκέδαση στην πόλη της Καλαμάτας. Αναμφίβολα έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα talk of the town. Στον 5ο χρόνο λειτουργίας του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία. Είναι ένα βραβευμένο μαγαζί για το σχεδιασμό και την διαχείριση των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Είναι πλήρως προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία και τα κύρια δομικά του υλικά είναι το ξύλο και το καλάμι. Θυμίζει σκηνικό από all day beach bar της Μυκόνου αλλά διατηρεί τη ζεστασιά και την απλότητα της περιοχής.

Ένα all day bar με περιβαλλοντικές ανησυχίες που βραβεύτηκε πρόσφατα για τη διαχείριση των απορριμμάτων του από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης καθώς και για τη διαχείριση εξοικονόμησης ενέργειας, νερού και βιώσιμων προμηθειών.

Το EGO δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι πόλος έλξης για όσους επισκέπτονται την περιοχή της Καλαμάτας.  Η αύρα από τα τεράστια δέντρα που δημιουργούν την φυσική σκίαση του χώρου είναι μοναδική. Η θετική ενέργεια στο χώρο είναι διάχυτη και σε κάνει να νιώθεις ευεξία.

Η κουζίνα του είναι ελληνική δημιουργική με έμφαση στα τοπικά υλικά και τους τοπικούς παραγωγούς. Η λίστα των κοκτέιλ περιλαμβάνει εκτός από τα signature cocktail και μία ευρεία λίστα με τοπικά αποστάγματα παντρεμένα με σύγχρονα υλικά και γεύσεις. Στον καταπληκτικό του χώρο πραγματοποιούνται συνεχώς events και δράσεις με στόχο τη μέγιστη δυνατή εμπειρία.

Πρόσφατα πραγματοποίησε την έναρξη της θερινής σεζόν για την πόλη της Καλαμάτας με πολλούς καλεσμένους από Αθήνα και πλήθος κόσμου να διασκεδάζει κάτω από τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής.

Οι υπηρεσίες του είναι μοναδικές, private cooking για σπέσιαλ περιπτώσεις, κράτηση για ξαπλώστρα και μπάνιο στα καταγάλανα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου χωρίς εξτρά επιβάρυνση και πολλές άλλες προσωποκεντρικές παροχές με τελικό παρονομαστή τη μέγιστη δυνατή εμπειρία του επισκέπτη.

Πρόταση μας όταν επισκεφτείτε το EGO είναι να δοκιμάσετε το cocktail «Elvis has left the building» με premium ρούμι, αρωματισμένο με πορτοκάλι φρούτα του πάθους, πικραμύγδαλο και μοσχολέμονο.
Στο εστιατόριο του προτείνουμε να γευτείτε αρκετά πιάτα αλλά επιλέγουμε στα ορεκτικά, τα sticks σφέλας ή τη ψητή σαρδέλα με αρωματισμένο γιαούρτι, σκόνη βασιλικού, ντομάτα, κρεμμύδι κόλιανδρο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.

Στα κυρίως πιάτα προτείνουμε τον παραδοσιακό κόκορα με τις χυλοπίτες και τριμμένη καπνιστή γραβιέρα.

Ακολουθώντας το δρόμο για τον επίγειο παράδεισο της Μεσσηνίας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το EGO all day exclusive bar που θα αναβαθμίσει την εμπειρία των διακοπών σας! 

Info
Τέρμα Ναυαρίνου, Καλαμάτα, τηλ.: 27210 81 740, www.egokalamata.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης