Olympia Golden Beach Resort & Spa: Βραβεύτηκε με το Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 «Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα»

Το βραβείο αναδεικνύει την αφοσίωση στην περιβαλλοντική διαχείριση διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης για τους επισκέπτες

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa τιμήθηκε με το βραβείο Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 «Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα», αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή μας στη βιωσιμότητα στις υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτό το βραβείο αναδεικνύει την αφοσίωσή μας στην περιβαλλοντική διαχείριση διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης για τους επισκέπτες μας.



Το Βραβείο Καλύτερου Βιώσιμου Ξενοδοχείου στην Ελλάδα απονέμεται σε ξενοδοχεία που επιδεικνύουν σημαντικές ενέργειες σε βιώσιμες πρακτικές, από την ενεργειακή αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση νερού μέχρι τη μείωση αποβλήτων και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρωτοβουλίες. Το θέρετρό μας βρίσκεται στην πρωτοπορία της ενσωμάτωσης αυτών των πρακτικών με τρόπο που ενισχύει τις εμπειρίες των επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι κάθε διαμονή είναι τόσο πολυτελής όσο και περιβαλλοντικά συνειδητή.



Η φετινή αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της συνεχούς μας προσπάθειας να καινοτομούμε και να εφαρμόζουμε βιώσιμες λύσεις σε κάθε πτυχή των λειτουργιών μας. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της ομάδας μας στη βιωσιμότητα έχουν θέσει ένα σημείο αναφοράς στη βιομηχανία, καθιστώντας μας προτιμώμενη επιλογή για τους ταξιδιώτες με οικολογική συνείδηση.



Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Ολυμπία Golden Beach Resort & Spa, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του: «Η λήψη του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 ‘Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα’ είναι μια πολύ σοβαρή βράβευση. Αντικατοπτρίζει το πάθος και τη δέσμευση της ομάδας μας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την πολυτέλεια που οι επισκέπτες μας περιμένουν. Αυτή η διάκριση μας παρακινεί να συνεχίσουμε το βιώσιμο ταξίδι μας και να εμπνεύσουμε και άλλους στην τουριστική βιομηχανία».



Καθώς γιορτάζουμε αυτό το επίτευγμα, εκφράζουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας στους πολύτιμους επισκέπτες και συνεργάτες μας που υποστηρίζουν τις βιώσιμες πρωτοβουλίες μας. Η συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και η ενθάρρυνσή σας τροφοδοτούν τη δέσμευσή μας για αριστεία και βιωσιμότητα.

Σχετικά με τα Haute Grandeur Global Awards

Στον τομέα βράβευσης, τα Haute Grandeur Global Excellence Awards είναι απαράμιλλα. Η αριστεία αναγνωρίζεται μέσω των σχολίων των επισκεπτών αντί για ψήφους από το γενικό κοινό ή από επιτροπή κριτών. Αυτή η δίκαιη και διαφανής διαδικασία εγγυάται αμερόληπτα αποτελέσματα.

Τα Haute Grandeur Global Excellence Awards τιμούν ιδρύματα που συνεχώς διακρίνονται μέσω αξιοσημείωτων εμπειριών φιλοξενίας. Τα Βραβεία αναγνωρίζουν εξαιρετικές συνεισφορές από ξενοδοχεία, καταλύματα, βίλες, θέρετρα, καταφύγια, SPA και εστιατόρια παγκοσμίως. Η σύνδεση με τα Haute Grandeur Global Excellence Awards εγγυάται παγκόσμια αναγνώριση, διάκριση, αξιοπιστία και επιρροή. Τα βραβεία θεωρούνται η υψηλότερη διάκριση στη φιλοξενία παγκοσμίως - μια υπόσχεση απαράμιλλης αριστείας υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές των βραβείων του 2024, επισκεφθείτε το www.hautegrandeur.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr